Gröndalsvägen 108 Gröndal
Gröndal

Gröndalsvägen 108

Nyproducerad tvåa från 2017 i hjärtat av Gröndal!

Såld

Nyproducerad tvåa från 2017 i hjärtat av Gröndal!

Välkomna till en välplanerad tvåa där alla kvadratmeter nyttjas på bästa sätt! Här bor du i en nyproducerad lägenhet från 2017 med stilrena och moderna materialval. Lägenheten bjuder på ett socialt boende med naturliga möbleringsalternativ. Ett sammansatt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Köket har full maskinpark: induktonshäll, varmluftsugn, köksfläkt, kyl & frys, inbyggnadsmicro och diskmaskin. Vidare erbjuds ett stort och mysigt sovrum som ligger med ett insynsskyddat läge. Badrummet är precis stamrenoverat (2022) med påkostade materialval och separat tvättdel. Till sist erbjuds en yteffektiv hall med exceptionella frövaringsmöjligheter. Till lägenheten tillhör ett källarförråd på ca 5 kvm. På endast några minuter från bostaden når du Gröndal Strands badplatser, promenadstråk längs med vattnet, fik och grönskande parker. Bussen ligger precis utanför bostaden som tar dig vidare in till Liljeholmen.

BRF Härden 115 är en välskött och solid förening med låga avgifter. Föreningen bildades 2002 och förvärvade fastigheten 2006. Föreningen upplåter 64 lägenheter, varav 3 hyresrätter som utgör ett stort dolt kapital. Föreningen har 5 kommersiella lokaler som alla hyrs ut och skapar ett starkt kassaflöde. Föreningen sålde i år (2022) av en hyresrätt som inbringade 7,05 mkr till kassan, dem budgeterar delvis stambytet med dem pengarna. Föreningen amorterar kontinuerligt av på lånen och de är nere på ca 6000 kr/m². Föreningen erbjuder sina medlemmar en trevlig innergård med lekpark, planteringar, pergola, trägolv och grillmöjligheter. Vidare erbjuds en stor tvättstuga, cykelförråd/barnvagnsrum, grovsoprum och stora källarförråd. Föreningen disponerar över ett garage med 30 parkeringsplatser, några med laddstolpe.

Här bor du i omåttligt populära Gröndal placerat sydväst om Södermalm som du tar dig till innerstaden på bara några minuter. Gröndal kryllar av mysiga caféer, riktigt bra restauranger, butiker och har fina grönskande parker. Med några steg utanför dörren kan du ta dig ner till Gröndal Strands populära badbryggor, njut av Mälarens vatten med strandpromenad och badbryggor som ditt andra vardagsrum. På 10 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Precis utanför porten går buss (133) som tar dig vidare in till Gröndal Centrum och Liljeholmens Centrum på ett par minuter. Liljeholmens Centrum är knytpunkten för bra kommunikationer i form av tvärbana, bussar och tunnelbana.

Visa mer
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexander Satzger von Balvanyos

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.