Sjöviksvägen 94, 3 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 94, 3 tr

ÄLSKADE LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKADE LILJEHOLMSKAJEN!

Varmt välkomna till denna härliga och välplanerade trea med superbra planlösning och stor balkong! Lägenheten ligger attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen med närhet till stan. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen där ni har möjlighet att grilla. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med en påkostad maskinpark. Rymliga och fina sovrum. Gott om förvaring genom två klädkammare och flertalet garderober med Elfa-system. Lägenheten har ett fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger på attraktiva delen av Sjöviksvägen och dessutom i en ekonomiskt stark förening.

Längst med Sjöviksvägen ligger BRF Berghus 2. Föreningen består av 45 stycken lägenheter, nyttjanderätten till 32 stycken parkeringsplatser samt styrelserum rullstolsförråd, cykel- samt barnvagnsrum. Från takterrassen kommer man avnjuta sommarens ljumma kvällar. Mellan husen kommer kan kunna skymta vattnet och tantolunden. En spång från takterrassen gör det enkelt att ta sig till och från Årstabergs pendeltågstation via grönområdet. Under 2021 har avgiften varit oförändrad och det finns inga planerade avgiftsjusteringar just nu. Belåningen har stabilt sjunkit de senaste 4 åren och är just nu 8975 kr/kvm. Föreningen har långa löptider på lånen och låga räntor i relation till den ekonomiska planen. Föreningen äger marken (ej tomträtt).

På några minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang.

Allt man kan önska sig!

Visa mer
Slutpris

5 480 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.