Såld lägenhet på Sturehillsvägen 15, 4 tr i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 15, 4 tr

ÄLSKADE STUREHILLSVÄGEN!

Såld

ÄLSKADE STUREHILLSVÄGEN!

DRÖMTVÅA HÖGST UPP I HUSET!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa på attraktiva Sturehillsvägen. Här bor ni i ett väldigt mysigt kvarter som ligger både natur- och sjönära. Det är ett underbart lugn när ni kommer upp på Sjövikshöjden - här möts ni av bekväma och moderna boenden. Utöver de grönskande omgivningarna runt husen har lägenheten en härlig balkong högst upp i bästa sydvästläge. Bostaden har en social planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om plats för middagar. Rymligt och fint sovrum som är i perfekt storlek. Gott om förvaring genom garderober samt modernt badrum med tvättmaskin. Bostaden ligger insynsskyddat intill kommunikationer, grönområden, Mälaren och i en mycket populär förening!

Lägenheten är en del av bostadsrättsföreningen Vinbäret 1 som har en mycket god ekonomi. Föreningen har en väldigt låg skuldsättning och enligt senaste årsredovisningen var belåningen 8 282 kr/kvm. Till ditt förfogande finns också mysiga gårdar, cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga samt övernattningslägenhet. I källarplanet ligger garaget som nås direkt via hissen. Föreningens medlemmar har tillgång till 69 parkeringsplatser. Föreningen erbjuder även gästparkering för 100 kr/dygn.

På Sturehillsvägen har man närhet till det mesta. Här finns bra kommunikationer, förskolor, fotbollsplaner, naturområden och lekplatser. Dessutom finns cykelvägar i närheten - bara att rulla rakt ut på Årstabron så är du på Södermalm inom några minuter. Men ibland är det ändå smartare att ta bilen. Då är det bra att bilpoolens bilar finns på gården i samarbete med M. På 5 minuters promenadavstånd ligger Liljeholmskajens badplatser, flera restauranger och inom kort även en rooftop-restaurang. Här lever du i en härlig boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor, sjökrogar m.m. inom några minuters gångavstånd.

Allt man kan önska sig!

Visa mer
Slutpris

3 525 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.