Huvudfabriksgatan 4 Telefonplan
Telefonplan

Huvudfabriksgatan 4

Såld

Sällan till salu!

Varmt välkommen till denna väldisponerade femma i hjärtat av Telefonplan! Välplanerad och ljus lägenhet genom sina stora fönsterpartier. Lägenheten utmärker sig genom ett modernt och bekvämt boende med hög standard och stilrena tillval. Lägenheten är i toppskick och väl omhändertagen! BRF Torghusen är en omtyckt och stabil förening med trivsam gård och poolområde. Fastigheten är uppförd 2009, här går hissen hela vägen ner till varmgaraget med bl.a. elbilsplatser och mc-platser. Till lägenheten tillhör ett stort källarförråd!

Det centrala läget erbjuder perfekta kommunikationer med T-bana, flertalet busslinjer och närhet till E4/E20 och Södra Länken. Här återfinns flera matbutiker, apotek, vårdcentral, gym, bibliotek tillsammans med flertalet förskolor och skolor. Det är nära till naturen. Telefonplan är inbäddat i grönska med trevliga parker och promenadstråk. Nära till Vinterviken, sjön Trekanten och Mälarens vackra strandpromenader.

Telefonplan är en levande stadsdel med caféer, kvarterskrogar, arbetsplatser och bostäder. Här blandas äldre bebyggelse med nytt och modernt. Området utvecklas i lagom takt med nya bostäder och utökad service. Här återfinns bl.a. LM Ericssons klassiska kontors- och industrilokaler från 40-talet där numera Konstfack och Försäkringskassan m.fl. håller till. Något som skapar puls och sätter sin prägel på området.

Visa mer
Slutpris

7 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexander Satzger von Balvanyos

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.