Såld radhus på Lilla Sällskapets väg 139 i Bredäng/Mälarhöjden
Bredäng/Mälarhöjden

Lilla Sällskapets väg 139

Renoveringschans med stor hörntomt!

Såld

Renoveringschans med stor hörntomt!

Välkomna till en renoveringschans på populära Lilla Sällskapets väg! Här ges en unik chans att sätta er egna prägel på ert framtida drömhus. Trivsamt radhus i tre plan i ett barnvänligt område. 5 rum och kök om 126 kvm boyta + 33 kvm biyta med en stor hörntomt om 384 kvm som dessutom är friköpt! Den stora friköpta tomten är omfamnad av grönska och har utrymme för tre härliga uteplatser för att avnjuta solen från morgon till kväll. I huset finns i dagsläget fyra stycken sovrum, 2 badrum, ett rymligt kök, ett stort sällskapsrum, tvättstuga, verkstad/pannrum samt förvaringsmöjligheter via klädkammare, vind och flera platsbyggda garderober. På Lilla Sällskapets väg utbjuds garage i länga och är en del av en samfällighet. Samfälligheten ger er inte bara låga driftkostnader, utan även bekvämligheter såsom gemensam skötsel av området. Läs gärna mer på samfällighetens hemsida: http://www.bellmansringen.se/

Huset är besiktigat och kommer att vara försäkrat med en dolda-fel försäkring, se besiktningsprotokoll i dokument. Det kommer att säljas i befintligt skick med en friskrivningsklausul.

Missa inte denna unika chans att skapa ert egna drömhus!

Visa mer
Slutpris

5 070 000 kr

Ansvarig mäklare

Felicia Tengmo

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.