Såld lägenhet på Lotterivägen 21 i Hägerstensåsen
Hägerstensåsen

Lotterivägen 21

ACCEPTERAT PRIS!

Såld

ACCEPTERAT PRIS!

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklaren för privatvisning! På absolut bästa läge i pittoreska Hägerstensåsen ligger denna välplanerade lägenhet. Balkong i bästa västerläge mot föreningens gård och lummig grönska. Här har du möjligheten att skapa ett riktigt drömboende. Tidsenliga och charmiga inslag såsom fiskbensparkett och fönsternischer i sten. Till lägenheten för ett stort källarförråd.

Stabil förening med god ekonomi och väldigt låg belåning om ca 2 500 kr/kvm bostadsrättsyta samt 2 kvarvarande hyresrätter som dolt kapital. Äkta förening som äger marken. I föreningen finns det fina innergårdar som nyttjas flitigt av föreningens medlemmar för grillning, odling och lek med barnen. Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Hägerstensåsen med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm.

Visa mer
Slutpris

2 795 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.