Såld lägenhet på Ekfatsgatan 6, 2 tr i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Ekfatsgatan 6, 2 tr

ÄLSKADE LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKADE LILJEHOLMSKAJEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade trea med magisk balkong i söderläge samt fönster i tre väderstreck! Lägenheten ligger attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen med närhet till stan. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen med många soltimmar. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med en påkostad maskinpark. Rymliga och fina sovrum. Gott om förvaring genom klädkammare och flertalet garderober med Elfa-system. Lägenheten har ett fräscht badrum. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen och dessutom i en av det bästa föreningarna.

Längst fram på kajkanten ligger den omåttligt populära föreningen Kajen 5, även kallat K5. Föreningen består av 193 stycken lägenheter samt två stycken lokaler. Föreningens ekonomi är väldigt bra och styrelsen har beslutat att sänka avgifterna flertalet gånger till följd av god ekonomi. Belåningen i föreningen är ca 9 500kr/kvm vilket bör ses som mycket lågt i relation till kommande underhåll, under 10 000kr/kvm är att anses som litet för nyare byggnader som K5. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage i bergrummet, solceller, innergård, cykel- och barnvagnsrum samt en aktiv styrelse. Dessutom erbjuder föreningen sina medlemmar möjligheten att hyra K5-häng som är en kombinerad övernattningslägenhet/festlokal med bastu, pingisrum, mikrobibliotek för bokbyten och hobbyhörna med arbetsbänk.

På några minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang. Allt man kan önska sig!

Missa inte denna chans - varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 895 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.