Responsgatan 12 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Responsgatan 12

Telefonplans bästa läge! Väldisponerad 3a högst upp i huset med balkong!

Såld

Telefonplans bästa läge! Väldisponerad 3a högst upp i huset med balkong!

Varmt välkommen till denna fräscha välplanerade 3a i eftertraktade Telefonplan. Bostaden erbjuder hög genomgående standard från 2019, två rofyllda sovrum, ett ljust och rymligt vardagsrum samt ett stilrent och lyxigt kök från Vedum med ljusa materialval. Den generösa takhöjden och stora fönsterpartier skapar ett luftigt och ljust hem att trivas i. Här finns också gott om förvaring i form av flera platsbyggda garderober och en väl tilltagen walk in closet i anslutning till ett av bostadens sovrum.

Förening & Område
I Telefonplans bästa läge bor ni på en mycket eftertraktad adress i ett populärt område mitt bland ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker. Endast ett par minuters promenad till närmsta tunnelbana som tar dig in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 13 minuter. Här bor du även med närhet till Liljeholmens shoppingcenter, ett stenkast till härliga Svandammsparken samt till populära restaurang Landet och hamburgerrestaurangen Krubb. En kort promenad om tar dig till omtyckta Söderbergs bageri och för den badsugne erbjuds fina Vinterviken i närheten. Området erbjuder också flertalet förskolor. Här bor ni i en K-märkt gammal industribyggnad från 60-talet som byggts om och 2019 stod klar med 346 lägenheter. Brf The Brick Terra är en äkta förening som äger marken och har en låg belåning för att vara nyproduktion. Gemensamma utrymmen i form av två fräscha tvättstugor varav ena på entréplan i porten, miljörum, barnvagnsrum samt cykelparkering utomhus. Till bostaden hör nyttjanderätten till ett källarförråd. Just nu byggs även garage med parkeringsplatser där föreningen kommer att disponera ett stort antal parkeringsplatser.

Hjärtligt välkommen till Responsgatan 12!

Visa mer
Slutpris

4 525 000 kr

Ansvarig mäklare
Cecilia Björklund

Cecilia Björklund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.