Marieviksgatan 44, 2 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Marieviksgatan 44, 2 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Varmt välkomna till denna välplanerade trea attraktivt belägen på populära Marieviksgatan. Bostaden har en mycket tilltalande planlösning med ett rejält kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga inglasadebalkongen i västerläge. Rymliga och fina separata sovrum. Gott om förvaring genom flertalet garderober och en klädkammare, fräscht badrum med dusch/badkar och tvättmaskin/torktumlare. Bostaden ligger lugnt belägen på en återvändsgata så nära kommunikationer du kan komma som boende på Liljeholmskajen!

Vill du ha nära till allt:
- 75 meter till Sjövikstorget med solbryggor, café, resturanger.
- 100 meter till Hemköp.
- 100 meter till Bageri.
- 100 meter till Vårdcentral.
- 100 meter till Sats/GYMMET.
- 150 meter till postkontor.
- 4 min till T-bana, tvärbana och flygbussar.

Brf Entréhuset är en stark förening med mycket god ekonomi som de senaste sex åren bjudit sina medlemmar på en avgiftsfri månad. Den avgiftsfria månaden ersattes 2022 med en avgiftssänkning på 7 %. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage som nås direkt med hiss för 1000kr/mån, cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, hobbyrum samt en stor och trevlig innergård. Föreningen har bland annat en förskola som hyresgäst, vilket genererar ett starkt kassaflöde och tack vare att fastigheten byggdes i en tid med högre räntor har föreningen kunnat amortera och står starkt rustade framåt. Föreningen äger marken. Entréhuset med sin moderna arkitektur och färgsättning tilltalar alla oss som tycker om god design!

På 4 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd, och pendeltåg genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, gym, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Allt man kan önska sig!

Visa mer
Slutpris

5 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.