Såld lägenhet på Broddgränd 11, vån 2 av 2 i Västertorp
Västertorp

Broddgränd 11, vån 2 av 2

Missa inte denna välplanerad trea belägen högst upp i huset!

Såld

Missa inte denna välplanerad trea belägen högst upp i huset!

- Accepterat pris!
Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.
Öppen visning sker söndag 13/11 klockan 11:30-12:00 och måndag 14/11 klockan 17:30-18:00.

Välkommen till denna sällsynta och optimalt planerade trea belägen högst upp i huset! Lägenheten präglas av en ljus och halvöppen planlösning med ett sobert renoverat kök, ett nyrenoverat badrum av högsta kvalité, fönster i två väderstreck som bjuder på rikligt med ljusinsläpp samt en stor och lummig balkong söderläge! Lägenheten har två stora sovrum som erbjuder gott om plats för diverse möblemang. Köket renoverads 2002 och erbjuder en modern standard med gott om förvaring samt plats för en stor matgrupp invid fönstret. Kökets maskinpark består av spishäll, varmluftsugn, inbyggnadsmicro, köksfläkt, diskmaskin och kyl & frys. Stort och ljust vardagsrum med en social och halvöppen planlösning till köket. Från vardagsrummet når du den ljuvliga balkongen. Balkongen är belägen högst upp i huset och är omgiven av naturskön miljö, njut av solen i ett fantastiskt söderläge! Lägenheten har ett nyrenoverat badrum med dusch. Vidare erbjuds en inbjudande hall med exceptionella förvaringsmöjligheter. Till lägenheten tillhör två förråd!

Brf Västertorp i Stockholm är en välskött och populär förening i Västertorp. Föreningen har en väldigt god ekonomi och amorterar kontinuerligt av på lånen, deras belåning är nere på 3000 kr/kvm. Föreningen upplåter 238 lägenheter och hyr ut 14 lokaler om ger ett bra kassaflöde till föreningen. Dem har inga planerade renoveringar eller avgiftsförändringar, (Kontrollerat 2022-09-07). Föreningen erbjuder sina medlemmar två stora tvättstugor, cykelförråd, stora källarförråd, en föreningslokal och övernattningslägenhet. Föreningen disponerar över ett parkeringsgarage med 45 parkeringsplatser mot en kostnad på 325 kr/mån och 45 utomhusplatser mot en kostnad på 200 kr/mån.

Lägenheten är perfekt placerad i populära Västertorp med ett stort utbud av affärer, restauranger, caféer och skolor i närheten. Ett stenkast bort ligger den stora parkleken Lugnet, Västertorps sim- och idrottshall med gym och Hägerstens utomhusbad. På några minuter når man även Hägerstensåsens tunnelbanestation, varifrån röda linjen tar dig in till Södermalm på åtta minuter. På promenadavstånd ligger utflyktsmål som Mälarhöjdens klippbad och Vinterviken trädgårdar.

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.