Ekfatsgatan 1, 7 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Ekfatsgatan 1, 7 tr

Gavel tvåa med stor balkong i söderläge!

Kommande

Gavel tvåa med stor balkong i söderläge!

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade gavel tvåa med magisk utsikt och balkong om ca 16 kvm i soldränkt läge! Lägenheten ligger attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen med närhet till stan. Bostaden har en mycket tilltalande planlösning samt utgång till den rymliga inglasade balkongen med många soltimmar. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med påkostade tillval. Rymligt och fint sovrum. Gott om förvaring genom flertalet skjutdörrsgarderober med Elfa-system. Lägenheten har ett fräscht badrum. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen och dessutom i en av det bästa föreningarna.

Den karaktäristiska byggnaden stoltserar med förstaplatsen i Årets Stockholmsbyggnad 2022. Populär bostadsrättsförening som erbjuder inglasad restaurang högst upp i höghuset för härliga matupplevelser och panoramautsikt över Stockholm. Föreningen har dessutom en mycket trevlig gemensamhetslokal/gästlägenhet, garage, gemensam uteplats och en lekplats. Dessutom får du billigare hemförsäkring genom att föreningen redan kollektivt tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar. Föreningen har amorterat extra utöver ekonomisk planen, men kommer gå tillbaka till en lägre amorteringstakt för att bygga upp en större kassa för att klara högre räntor framåt. Prognosen från föreningen är att inte behöva höjda avgifterna under hela 2023. Lugnt attraktivt läge där ni lever i en unik marin boendemiljö vid Liljeholmskajen. Strax utanför porten finner ni bad- och solbryggor, fullt serviceutbud i form av högklassiga restauranger, matbutik, caféer, glassbar, kemtvätt, frisör och gym mm. Några minuters promenad bort ligger Liljeholmstorgets galleria med allt ni någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service.

Till bostaden hör ett rymligt källarförråd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kristoffer Pettersson för privatvisning, frågor eller dylikt.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 5 195 000 kr
  • Boarea: 64 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 7 av 22, hiss finns
  • Avgift: 3 525 kr I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220kr tillkommer för Telia triple play. Varmvatten debiteras respektive bostadsrättsinnehavare baserat på förbrukning.
  • Förening: Brf Kajplats 6
  • Byggnadsår: 2020
  • Område: Liljeholmskajen, Stockholm

5 195 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Ekfatsgatan 1, 7 tr

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Fastigheten

Varmt välkomna till Ekfatsgatan 1, 8 tr!

Visa mer

Källarförråd

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kristoffer Pettersson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 525 kr, I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220kr tillkommer för Telia triple play. Varmvatten debiteras respektive bostadsrättsinnehavare baserat på förbrukning.
Antal rum
2 rum + kök
Boarea
64 m² föreningens information
Våning
7 av 22, hiss finns
Andel i förening
0,45 %
Bilplats
Parkeringsplatser finns intill Kajplats 6 på Sjöviksvägen, det är 1000 parkeringsplatser där föreningen hyr en andel platser. Det finns laddplatser och MC-platser utöver det vanliga. En normal plats kostar 1 450:-/mån.

Föreningen

Namn
Brf Kajplats 6
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
199 lägenheter, 6 lokaler
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Kajplats 6 består av totalt 199 bostadsrätter, höghuset består av 91 och kvartershuset har 108 bostadsrätter.
Inflyttningarna startade december 2019 och avslutades juni 2020.
FÖRENINGENS EKONOMI
I dagsläget finns inga beslutade avgiftsändringar
Tv och Bredband
Triple-play från Telia (bredband, digital-TV och IP-telefoni) är ett gemensamt abonnemang i föreningen (220kr av månadsavgiften). Individuell kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer.
Parkering
138 garageplatser i externt bergsrumsgarage. Kostnaden för en garageplats är 1500 kr/mån.
Övrigt
Förråd, cykelrum samt barnvagns och rullstolsförråd:
Under husen finns källare med förråd tillhörande varje lägenhet. Där finns även cykelrum och förråd för barnvagnar och rullstolar. På våning 25 i höghuset finns dessutom en föreningslokal med övernattningsrum och pentry för nattgäster.

Sophantering:
I diskbänksskåpet finns källsorteringskärl. I huset finns ett miljörum med källsortering av olika fraktioner.

Gård/utemiljö:
Föreningen har en trevlig innergård mellan husen. Där finns det en
lekplats för de små barnen och sittgrupper för föreningens medlemmar.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2020
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (FTX-system)
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
5 195 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 000 kr/år
vatten
1 200 kr/år
Försäkring
2 200 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 400 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2020-01-20
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
64 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Liljeholmskajen är en ny stadsdel som förlänger innerstaden mot söder via Liljeholmsbron. I de egna kvarteren har man närhet till allt. Butiker, matbutiker, dagis, lekparker, posten, bank, kemtvätt, cafeér, restauranger, Mälaren, grönområden med vackra promenad/motionsstråk och kommunikationer (tvärbana, T-bana och bussar). Detta kompletteras av Liljeholmstorget där man bland annat hittar Liljeholmsgallerian med ca 90 butiker, vårdcentral, Sveriges största ICA Kvantum, systembolag, apotek samt T-bane- och busstation. På populära "kajen" bor ca 7000 personer i 2500 bostäder och området fortsätter att växa. Längst bort på Sjöviksvägen, Liljeholmskajens huvudgata, kommer man att bygga ytterligare några fastigheter de närmaste åren. På Liljeholmstorget är såväl stadskänslan som närheten till naturen och Mälaren påtaglig.

Kommunikation

Några minuters promenad till tunnelbana, tvärbanan och bussar. Tvärbanan går via Liljeholmen mot Alvik och via Årstaberg samt Gullmarsplan mot Sickla Udde. Buss nr 143 (Liljeholmen-Högdalen) och buss nr 160 (Liljeholmen-Gullmarsplan) trafikerar Liljeholmskajen och på endast någon minut med tvärbanan/buss tar man sig till Liljeholmen där tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Några minuters promenad till tunnelbana som tar er från Liljeholmstorget till T-centralen på ca 10 minuter.

En tvärbanestation bort ligger Årstaberg där pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge finns.

Åker man bil är man snabbt ute på E4/E20 norr- och södergående.

Bekvämt cykel-/gångavstånd till Södermalm.

Närservice

I kvarteret ligger bland annat Hemköp, gym, kemtvätt, restauranger, caféer, videobutik, frisör, florist och skräddare.

Övrigt

Vid Sjöviksbacken har man anlagt en inhägnad hundrastgård och på Sjövikshöjden finns en ny (ej fullstor) allmän fotbollsplan med konstgräs.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.