Ekfatsgatan 1, 7 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Ekfatsgatan 1, 7 tr

Gavel tvåa med stor balkong i söderläge!

Såld

Gavel tvåa med stor balkong i söderläge!

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade gavel tvåa med magisk utsikt och balkong om ca 16 kvm i soldränkt läge! Lägenheten ligger attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen med närhet till stan. Bostaden har en mycket tilltalande planlösning samt utgång till den rymliga inglasade balkongen med många soltimmar. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med påkostade tillval. Rymligt och fint sovrum. Gott om förvaring genom flertalet skjutdörrsgarderober med Elfa-system. Lägenheten har ett fräscht badrum. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen och dessutom i en av det bästa föreningarna.

Den karaktäristiska byggnaden stoltserar med förstaplatsen i Årets Stockholmsbyggnad 2022. Populär bostadsrättsförening som erbjuder inglasad restaurang högst upp i höghuset för härliga matupplevelser och panoramautsikt över Stockholm. Föreningen har dessutom en mycket trevlig gemensamhetslokal/gästlägenhet, garage, gemensam uteplats och en lekplats. Dessutom får du billigare hemförsäkring genom att föreningen redan kollektivt tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar. Föreningen har amorterat extra utöver ekonomisk planen, men kommer gå tillbaka till en lägre amorteringstakt för att bygga upp en större kassa för att klara högre räntor framåt. Prognosen från föreningen är att inte behöva höjda avgifterna under hela 2023. Lugnt attraktivt läge där ni lever i en unik marin boendemiljö vid Liljeholmskajen. Strax utanför porten finner ni bad- och solbryggor, fullt serviceutbud i form av högklassiga restauranger, matbutik, caféer, glassbar, kemtvätt, frisör och gym mm. Några minuters promenad bort ligger Liljeholmstorgets galleria med allt ni någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service.

Till bostaden hör ett rymligt källarförråd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kristoffer Pettersson för privatvisning, frågor eller dylikt.

Visa mer
Slutpris

5 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.