Såld lägenhet på Marieviksgatan 45, 4 tr i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Marieviksgatan 45, 4 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Vill du också ha nära till allt? Då har du hittat rätt!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen med sjöglimt. Balkongen vetter mot härliga Karaffgatan och Sjövikstorget. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök, luftigt sovrum samt gott om förvaring genom klädkammare. Fräscht badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar mm. precis utanför porten.

Ekonomiskt stark förening med mycket god ekonomi och lån som har förhandlats till låga räntor. Föreningen har bland annat ett lån med räntesatsen 0,24 %. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage som nås direkt med hiss, cykel- och barnvagnsrum, källsortering inklusive grovsopor samt en stor och trevlig innergård. Föreningen har 6 st kommersiella lokaler, vilket genererar ett starkt kassaflöde och tack vare att fastigheten byggdes i en tid med högre räntor har föreningen kunnat amortera vilket gör att man står starkt rustade framåt. Som medlem i föreningen har du dessutom möjligheten att ansöka om grönt bolån hos det flesta banker och får därmed 0,1% ränterabatt tack vare energiklass B, vilket i praktiken blir 1000kr billigare ränta per år för varje miljon du lånar. Föreningen har kollektivt tecknat fast elpris för lägenheterna fram till november 2024. Dessutom får du billigare hemförsäkring genom att föreningen redan kollektivt tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar.

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Bostaden ligger lugnt belägen på bästa adress.

Kontakta redan nu ansvarig mäklare för förhandsvisning/frågor.

Visa mer
Slutpris

4 425 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.