Tellusborgsvägen 90 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Tellusborgsvägen 90

Välplanerad 1,5a med härlig solig balkong!

Såld

Välplanerad 1,5a med härlig solig balkong!

ACCEPTERAT PRIS - 2 500 000 kr - Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

Mitt i populära Midsommarkransen/Telefonplan finner ni denna ljusa och välplanerade 1,5:a! Här erbjuds ett ljust och luftigt hem med rymlig balkong där du kan avnjuta många härliga soltimmar från förmiddag ända in på eftermiddagen i ett lugnt läge. Genom öppen social planlösning, en smart planerad sovalkov och stilrena materialval blir detta den perfekta bostaden. I fastigheten erbjuds moderna bekvämligheter såsom golvvärme, diskmaskin och hiss.

Område & Förening
Här bor du på en mycket eftertraktad adress mitt bland ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker. Ett stenkast till närmsta tunnelbana som tar dig in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 13 minuter. Här bor du även med närhet till Liljeholmens shoppingcenter, ett stenkast till härliga Svandammsparken samt till populära Svenska Hamburgerköket, Svenska Sushiköket och trevliga restaurang Landet. För den badsugne erbjuds fina Vinterviken ca 15 min bort. Brf Insteget besitter 255 bostadsrätter och är en trygg, äkta bostadsrättsförening med ordnad ekonomi och låg avgift. Föreningen äger marken, tillåter delat ägande och erbjuder garageplatser och parkeringsplatser. Dessutom får du som medlem i föreningen rabatterat medlemspris på Mittgym i samma hus.

Hjärtligt välkommen till Tellusborgsvägen 90!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Cecilia Björklund

Cecilia Björklund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.