Pingstvägen 25, 2 tr Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Pingstvägen 25, 2 tr

VÄLPLANERAD TREA I POPULÄRA MIDSOMMARKRANSEN!

Såld

VÄLPLANERAD TREA I POPULÄRA MIDSOMMARKRANSEN!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea attraktivt belägen i pittoreska Midsommarkransen! Här bor ni i ett ostört läge mot lummig grönska och med ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt. Bostaden utmärker sig med en genomgående planlösning, en generös takhöjd om ca 2,70, fräscht kök med gott om arbetsytor, fint badrum med tvättmaskin och exemplariska förvaringsmöjligheter och två sovrum i bra storlek. Till lägenheten hör dessutom ett stort källarförråd.

Stor, stabil förening med väldigt god ekonomi som har de stora renoveringarna bakom sig. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, tre övernattningslägenheter, samlingslokal samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter. Föreningen har stora dolda tillgångar i 20 stycken hyreslägenheter och dessutom 38 stycken hyreslokaler som skapar ett starkt kassaflöde till föreningen. Föreningen har en underhållsplan och låg skuldsättning. Föreningen har också precis investerat i ett extra snabbt bredband (1 000 Mbit/sek) vilket underlättar för den som jobbar hemifrån.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Telefonplan/Midsommarkransen med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer och restauranger.

Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare
Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.