Vingårdsgatan 3, 4 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Vingårdsgatan 3, 4 tr

TREA MED EXTRA ALLT!

Såld

TREA MED EXTRA ALLT!

Varmt välkomna till denna drömlägenhet som genomgående är välplanerad samt attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en perfekt planlösning med öppet mellan vardagsrummet samt köket och matplats. Den härliga balkongen med sjöutsikt nås från vardagsrummet. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för middagar med större sällskap. Rymliga och fina sovrum som är i perfekt storlek. Lägenheten erbjuder även gott om förvaringsutrymme samt ett lyxigt nyrenoverat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsyta. Bostaden ligger belägen på bästa adress med utsikt över vattnet i populär och ekonomiskt stark förening.

Fördelarna med denna bostad är många, för att nämna några:
- Sjöutsikt!
- Stor balkong i västerläge!
- Nyrenoverat badrum!
- Stark bostadsrättsförening!
- Bästa läget på kajen!

Bostadsrättsföreningen Vingården står ekonomiskt starka inför framtiden och har arbetat aktivt för att stärka ekonomin i föreningen. Bland annat har föreningen 6 st lokalhyresgäster, garageplatser, gästlägenhet och hyresintäkterna stiger för varje år som går vilket är positivt, då föreningens skuld parallellt amorteras ner. Avgifterna har sänkts tack vare att fastigheten byggdes i en tid då kalkylräntorna var högre och en aktiv styrelse som arbetar för att minska kostnaderna genom åren. Årsavgifterna sänktes 1 januari 2022 med 5%.

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten.

Missa inte denna chans - den kommer inte ofta!

Visa mer
Slutpris

5 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.