Responsgatan 12, vån 4 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Responsgatan 12, vån 4

Luftig 1,5 rok i fint skick med naturnära materialval, optimalt belägen i omtyckta Telefonplan

Såld

Luftig 1,5 rok i fint skick med naturnära materialval, optimalt belägen i omtyckta Telefonplan

På fjärde våningen i en industribyggnad från 60-talet finns denna 1,5 rok i genomgående fint skick belägen. Här erbjuds fina naturnära materialval, en generös takhöjd om ca 2,70 m, genomgående ekparkettgolv samt höga fönsterpartier som släpper in dagsljus. Vardagsrummet har gott om utrymme för såväl sällskapsmöblering som matplats, smakfullt kök med skandinaviska materialval som erbjuder gott om förvaring, helkaklat badrum med behaglig golvvärme och kombimaskin.

I kvarteren runt Midsommarkransen/Telefonplan bor man med flera parker runt omkring samtidigt som man har tillgång till ett stort urval av restauranger, caféer och mysiga butiker. Här bor man smidigt med mataffär ett stenkast från porten och ett par minuters promenad till t-bana Telefonplan, Konstfack och flera gym i närheten. Om sommaren är det trevligt att ha behagligt promenadavstånd till såväl Svandammsparken, Vinterviken, Trekanten samt Örnberget som erbjuder badmöjligheter, gräsytor och klippor att bada ifrån. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexandra Ekstrand

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.