Liljeholmsgränd 4, 4 tr Liljeholmen
Liljeholmen

Liljeholmsgränd 4, 4 tr

ÄLSKADE ROSTERIET!

Till salu

ÄLSKADE ROSTERIET!

VACKER TVÅA MED MÅNGA FÖRDELAR!

* Stor balkong längs med hela lägenheten!
* Sjöutsikt mot Trekanten!
* Balkong med eftermiddag/kvällssol!
* Möjlighet att grilla!
* Välplanerad bostad med köksö!
* Pool i föreningen!
* Ytterst välplanerad bostad!
* Elbilsladdare i garaget!
* Stenkast från kommunikationer!
* Kort promenad till alla populära restauranger!
* Närhet till en av Stockholms bästa matbutiker!
* Här bor du intill fina Trekanten, Vinterviken och Liljeholmskajen!

Välkommen till denna fantastiska tvåa som erbjuder genomgående hög standard, tilltalande öppen planlösning och insynsskyddat läge! Lägenheten bjuder in till umgänge genom sociala ytor med kök, vardagsrum och matplats i anslutning till varandra. Det är en finns en köksö som avskärma köket och vardagsrummet. Bostadens knytpunkt är ett påkostat kök med bekvämligheter så som kombinerad kyl och frys, diskmaskin samt generösa arbetsytor. Dessutom finns ett rymligt sovrum och ett stort badrum med exklusiva materialval - dessutom utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni i en förening i toppklass som erbjuder sina medlemmar en gemensam gård med utomhuspooler, garage i huset, hiss samt ett mycket centralt läge med såväl kommunikationer, Liljeholmstorgets galleria, badplatser och grönområden med city på bekvämt avstånd.

Välkommen till ditt nya hem - här kommer ni trivas!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 4 295 000 kr
  • Boarea: 57 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 4 av 7, hiss finns
  • Avgift: 2 847 kr Samt obligatoriskt tillägg på 90 kr/månad för bredband.
  • Förening: Brf Rosteriet
  • Byggnadsår: 2016
  • Område: Liljeholmen, Stockholm

4 295 000 kr

Visningar

11 Dec 14:00 - 14:45
Välkommen på visning - anmäl er för bättre service!
12 Dec 18:15 - 18:45
Välkommen på visning - anmäl er för bättre service!
Ansvarig mäklare
Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Liljeholmsgränd 4, 4 tr

Allmänt om bostaden

Drömbostad av högsta klass med exklusiva och smakfulla materialval! Öppna ytor och stora fönsterpartier ger rikligt ljusinsläpp och luftig känsla till bostaden. Ytskikten går i en ljus färgsättning, golven är vitbehandlad ekparkett och fönsterbräden i vacker marmor. Här bor ni med högsta funktionalitet med tillgång till hiss, barnvagnsrum, cykelrum och garage i huset. Grönskande gård med uppvärmd pool som är öppen ca 4 månader om året. Vidare erbjuds även ett förråd samt grovtvättstuga. I fastigheten finns även förskola samt garage med laddstolpar.

Balkong

Stor balkong i eftertraktat läge som erbjuder härlig eftermiddag/kvällssol! Här blickar du ut över Trekanten och grönska. Balkongen är mycket rymlig och kan med fördel möbleras med loungemöbler, bord, stolar, el- eller gasolgrill, växtligheter samt övrig önskad möblering.

Vardagsrum

Underbart vardagsrum med en öppen och social planlösning mot köket. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier med härlig utsikt mot Trekanten samt grönska. Här ryms en stor soffgrupp för härliga hemmakvällar med vänner och familj.

Kök

Rymligt och fint kök med gott om plats för större matgrupp samt en trevlig köksö. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en ljus och luftig känsla. Här finns gott om förvaring bakom vita stilrena skåpluckor samt generöst med arbetsytor. Maskinell utrustning i form av kombinerad kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin och inbyggd mikro från kvalitetsmärket Siemens.

Sovrum

Stort sovrum med generösa fönsterpartier och gott om plats för såväl dubbelsäng som sängbord samt övrig möblering som exempelvis hemmakontor. I sovrummet finns det gott om förvaring i form av garderober.

Badrum

Exklusivt och stilrent badrum med ljust kakel på väggarna och grått klinker på golvet samt golvvärme. Maskinell utrustning i form av wc, tvättställ med kommod och spegelskåp, dusch med glasvägg, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och förvaring ovan.

Hall

Genom den ljudisolerande säkerhetsdörren når du en mycket välplanerad hall med gott om förvaring samt plats för avhängning av ytterkläder.

Fastigheten

Varmt välkommen till Liljeholmsgränd 4!

Visa mer

Källarförråd

Till bostaden hör ett källarförråd.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kristoffer Pettersson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 847 kr, Samt obligatoriskt tillägg på 90 kr/månad för bredband.
Antal rum
2 rum + kök
Boarea
57 m² föreningens information
Våning
4 av 7, hiss finns
Andel i förening
0,3414 %
Bilplats
- Källargarage med 102 parkeringsplatser (1800 kr/mån).
- 12 gästparkeringar (10kr/h max 120kr/dygn).
- 10 garageplatser med elbilsladdare (2100 kr/mån plus 1.8kr/KWh med 3.7KW effekt). Bilpool i garaget med två bilar.

Föreningen

Namn
Brf Rosteriet
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsforening
Antal lägenheter
225 lägenheter, 4 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 163 kr
Pantsättningsavgift
465 kr
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Rosteriet bildades den 27 juni 2007. Fastigheten är belägen i Liljeholmen på adresserna Liljeholmsvägen 32 & 34, Liljeholmsgränd 2, 4 och 6 och Rosterigränd 3. Rosteriet består av 225 bostadsrättslägenheter i varierande storlek från kompakta ettor till stadsradshus och etagelägenheter. Förutom bostäder finns 4 st lokaler, 1 förskola samt garage.

Gemensamma utrymmen:
Cykelförråd på plan 1, 2 & 3 samt på gården och i garaget.
Gemensamt barnvagns- och rullstolsförråd på flera våningsplan beroende på trapphus. På våningsplanet utanför lägenheten finns ett barnvagnsförråd.
Grovsoprum finns vid gatuplanet vid garagenedfarten. Sopnedkast nås från gården på plan 3 samt vid entrén till trapphus 5 på plan 2. En grovtvättstuga. 1 tvättmaskin och 1 torktumlare samt torkskåp.

Innergård / Gårdsplats:
Poolen som ligger på den gemensamma gården får enbart nyttjas av bostadsrättsföreningarnas medlemmar och deras familjer. Av säkerhetsskäl avgränsas poolområdet med ett ca 1,1 m högt räcke med låsbar grind. Runt poolen är det en träterrass samt stenbeläggning. Poolen är öppen under sommartid c:a 4 månader per år. Övriga gårdsytor har gräsmatta, gångytor, blommor, träd samt buskar.

Övrigt:
Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning (FTXsystem). Tilluftdonet sitter i golvet nedanför fönstret i varje sovrum och vardagsrum. Kanalisationen är ingjuten i bjälklaget fram till platsen för donet. Frånluft i kök (spiskåpa) och i badrummet. Spiskåpa med möjlighet till forcering via ett öppningsbart spjäll.

Föreningen har tecknat ett förmånligt elavtal där samtliga lägenheter får elkostnaden på avin tillsammans med avgiften. Alltså behöver man inte teckna något separat elavtal.
FÖRENINGENS EKONOMI
Avgiften sänktes med 15% i jan 2019. Under 2017 och 2018 hade föreningen en avgiftsfri månad. Dessutom gjordes en extra amortering 2018 på 3 miljoner kronor. Styrelsen har beslutat, inför budgetåret 2023, att återställa avgiften som sänktes 2019 till det som gällde innan, vilket kommer innebära en ökning av månadsavgiften motsvarande 17,64%.
Tv och Bredband
Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Leverantör Ownit (500-1000 Mbit/s). TV grundpaket ingår.

Till månadsavgiften tillkommer det en obligatorisk avgift för kabel-TV och bredband på 90 kr/mån.
Parkering
Det finns 102 st parkeringsplatser i garage att hyra för föreningens medlemmar. Kostnad 1800 kr/mån.
Under 2019 har föreningen installerat laddplatser för att hyra. Det finns även gästparkeringar med timbetalning.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (FTX-system)
Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Till bostaden hör ett förråd.

Ekonomi

Utgångspris
4 295 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 000 kr/år
Försäkring
2 200 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 200 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Driftkostnader skiljer beroende på avtal, förbrukning och leverantör.
Energideklaration
Utförd

Allmänt om området

Liljeholmen är som en knytpunkt för såväl kommunikation som för rekreation. Omgivet av Hornstull, Vinterviken, Trekanten och Gröndal med vackra grönområden, badplatser och båtbryggor. I hela området finns mysiga caféer och restauranger vilka erbjuder mat från alla världens hörn. På andra sidan bron ligger även Hornstull och Söder med ett rikt utbud av nöjen och nattliv.

Kommunikation

Liljeholmens centrum är en knytpunkt för såväl T-bana och tvärbana som för bussar. Linbana/hiss går mellan Liljeholmen och Nybohovsbacken. Med bil är man ute på essingeleden inom några minuter.

Närservice

Liljeholmens centrum med bla restauranger, butiker, systembolag, vårdcentral samt shopping i Liljeholmsgallerian innehållande ca 90 butiker.

Parkering

Övrigt

#Utmärkta kommunikationer
#Nära grönska, bad och stadens puls

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.