Cedergrensvägen 32 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Cedergrensvägen 32

Fin funkischarm och välplanerade kvadratmeter, möjlig tvårummare på lugn och lummig gata i LM-staden

Såld

Fin funkischarm och välplanerade kvadratmeter, möjlig tvårummare på lugn och lummig gata i LM-staden

Mysig etta (möjlig tvåa) på en underbar plats i hjärtat av LM-staden. Bostaden erbjuder en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck och en generös takhöjd om ca 2,70 m vilket bidrar till en mycket ljus och luftig känsla. Tidstypiska detaljer så som fönsterhaspar, fönsterbrädor i teak, fönsterbleck i marmor och bevarad badrumsdörr ger bostaden charmig 40-talskaraktär. Vidare erbjuds ett charmigt kök med bevarad serveringsdel, en sovalkov intill som enkelt delas av till ett separat sovrum (se alternativ planritning), ett vardagsrum med plats för såväl sällskapsmöblering som matplats, ett kaklat badrum samt en hall med platsbyggd förvaring. Bostadens kök och sovalkov ligger lugnt belägen mot föreningens gårdsytor och ligger fri från insyn från omkringliggande fastigheter.

Brf Tele är en mycket stor och stabil förening med låg belåningsgrad och föreningen har en egen reception för att kunna erbjuda alla medlemmar bra och smidig service. I bostadsrättsföreningen erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, tre övernattningslägenheter, en samlingslokal samt flertalet grönskande innergårdar. På Cedergrensvägen bor man nära tunnelbanan och med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen/Telefonplan som Aspudden, allra närmast längs samma gata finner man Söderbergs bageri som står redo att bli ditt nästa stammisställe. En kort promenad bort finns matbutiker, Konstfack, klättercentret och flera olika gym. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 450 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexandra Ekstrand

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.