Såld lägenhet på Vingårdsgatan 5, 3 tr i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Vingårdsgatan 5, 3 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

- Stor balkong med sjöutsikt
- 4:a som enkelt kan göras om till en 5:a
- Mycket stabil förening med goda hyresintäkter
- Belåning endast 8 074 kr/m2
- Föreningen äger marken (ej tomträtt)
- Inga planerade avgiftshöjningar (avstämt: 1-okt)
- Sänkta årsavgifter med 5 % den 1 januari 2022
- Planerat uppförande av solceller på taket
- Samtliga garageplatser har laddboxar
- Gemensamt elavtal
- Övernattningslägenhet i föreningen
- Nära till kommunikationer och restauranger

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 4:a attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen. Bo granne med Årstavikens glittrande vatten, Årstaskogens naturreservat och stadens puls i denna eleganta och ljusa familjedröm. Lägenheten disponeras idag som en 4:a men kan enkelt göras om till en 5:a. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen med sjöutsikt i västerläge. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp. Tre rymliga och fina sovrum som vetter mot innergården. Gott om förvaring genom klädkammare och garderober. Lägenheten har ett fräscht badrum med dusch, möjligheten finns att installera ett badkar.

BRF Vingården äger marken och står ekonomiskt starka inför framtiden. Bland annat har föreningen 6 st lokalhyresgäster, garageplatser, gästlägenhet och hyresintäkterna stiger för varje år som går vilket är positivt, då föreningens skuld parallellt amorteras ner. Avgifterna har sänkts tack vare att fastigheten byggdes i en tid då kalkylräntorna var högre och en aktiv styrelse som arbetar för att minska kostnaderna genom åren. Årsavgifterna sänktes 1 januari 2022 med 5% och föreningen har inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat: 1/10-2022). Samtliga garageplatser har laddboxar för elbil, brf:en har gemensam el vilket har minskat det enskilda hushållens elkostnader betydligt, brf:en har upphandlat montering av solceller på taket.

På 5 minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten.

Visa mer
Slutpris

6 400 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.