Såld lägenhet på LM Ericssons väg 21, 3 tr. i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

LM Ericssons väg 21, 3 tr.

Möjlig tvårummare med ljusinsläpp från tre håll, funkischarm på bästa adress i LM-staden

Såld

Möjlig tvårummare med ljusinsläpp från tre håll, funkischarm på bästa adress i LM-staden

Ett rum och kök (möjlig tvårummare) i LM-stadens charmiga kvarter med närhet till såväl Telefonplan som Midsommarkransen och allt mys som hör till kvarteren. Ett välplanerat hem med fönster i tre väderstreck och en härlig takhöjd om ca 2,70 m. Rummen förgylls av fina funkisdetaljer som exempelvis fönsterhakar, fönsterbrädor i teak, gamla dörrar, platsbyggda garderober samt originalkök. Vidare erbjuds vackra plankgolv som är genomgående för bostaden, fina ytskikt, ett exklusivt badrum som renoverades i mars 2022, ett charmigt kök från byggåret med tidstypiska snedställda luckor och severingsdel, en naturlig matplats intill köksfönstret, ett rum med plats för sovdel och sällskapsmöblering som kan delas av till separat sovrum och vardagsrum för den som önskar samt en inbjudande hall med gott om förvaring och ingång genom säkerhetsdörr.

Bostaden ingår i Brf Tellusborgshus vilket är en stor och välmående förening med god ekonomi. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen i form av övernattningslägenhet, föreningslokal samt flertalet grönskande gårdar. På LM Ericssons väg bor du ett stenkast från restaurang Landet och Söderbergs bageri som sätter guldkant på kvarteret. Här bor du på ett svårslaget läge med närhet till såväl tunnelbanans röda linje som flera parker och grönområden. Inte minst kryllar Midsommarkransen/Telefonplan av pittoreska små butiker och har ett stort utbud av restauranger och caféer. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 610 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.