Såld lägenhet på Önologgatan 2, 1 tr i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Önologgatan 2, 1 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade fyra attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga inglasade balkongen i västerläge med sjöutsikt. Bostaden erbjuder även en till balkong i österläge där det passar perfekt att grilla, göra pizza eller bara njuta av utsikten. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp. Tre rymliga och fina sovrum. Gott om förvaring genom klädkammare och flertalet djupa garderober. Lägenheten har två rymliga fräscha badrum. Tack vare läget i byggnaden är kontakten med vattnet underbart och bör upplevas på plats. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen!

Den karaktäristiska byggnaden stoltserar med förstaplatsen i Årets Stockholmsbyggnad 2022. Populär bostadsrättsförening som erbjuder inglasad restaurang högst upp i höghuset för härliga matupplevelser och panoramautsikt över Stockholm. Föreningen har dessutom en mycket trevlig gemensamhetslokal, garage, gemensam uteplats och en lekplats samt en gästlägenhet högst upp. Dessutom får du billigare hemförsäkring genom att föreningen redan kollektivt tecknat bostadsrättstillägg för sina medlemmar. Föreningen har amorterat extra utöver ekonomisk planen, men kommer gå tillbaka till en lägre amorteringstakt för att bygga upp en större kassa för att klara högre räntor framåt. Prognosen från föreningen är att inte behöva höjda avgifterna under hela 2023. Lugnt attraktivt läge där ni lever i en unik marin boendemiljö vid Liljeholmskajen. Strax utanför porten finner ni bad- och solbryggor, fullt serviceutbud i form av högklassiga restauranger, matbutik, caféer, glassbar, kemtvätt, frisör och gym mm. Några minuters promenad bort ligger Liljeholmstorgets galleria med allt ni någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service.

Till bostaden hör ett rymligt källarförråd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kristoffer Pettersson för privatvisning, frågor eller dylikt.

Visa mer
Slutpris

7 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.