Sjöviksvägen 148 STOCKHOLM
STOCKHOLM

Sjöviksvägen 148

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade fyra attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga inglasade balkongen med sjöutsikt samt härligt eftermiddags/kvällssol. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp. Rymliga och fina sovrum. Gott om förvaring genom garderober och en walk in closet i master bedroom. Lägenheten har två rymliga fräscha badrum varav ena utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen och dessutom i den överlägset finaste byggnaden ritad av arkitekten Gert Wingårdh.

Lägenheten tillhör också en byggnad som klassas som klimatsmart (energiklass B). Det innebär att du får en extra rabatt på ditt bostadslån hos de flesta banker. Därmed sparar du ca 1 000 kronor per år för varje miljon du lånar.

Längst fram på kajkanten ligger den omåttligt populära föreningen Brohuset. Föreningen består av 162 välplanerade lägenheter. Föreningens ekonomi är mycket bra och de har en aktiv styrelse. Belåningen i föreningen är ca 10 000 kr/kvm vilket bör ses som mycket lågt i relation till kommande underhåll. I föreningen finns allt man behöver - exempelvis garage i bergrummet, cykel- och barnvagnsrum samt från den nionde våningen har man direkt tillgång till Årstabroarna. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass som medlemmarna kan njuta av, takterrassen vetter ut mot Årstaviken.

Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron eller direkt från nionde våningen. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, joggingspår, utegym, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang samt padelbanor i bergrummet - hur coolt?

Visa mer
Slutpris

11 250 000 kr

Ansvarig mäklare
Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.