Såld lägenhet på Nybohovsbacken 35D i Liljeholmen
Liljeholmen

Nybohovsbacken 35D

Gaveltvåa med solig balkong!

Såld

Gaveltvåa med solig balkong!

Varmt välkomna till denna välplanerade och ljusa tvårummaren högt upp i huset med en solig balkong i sydvästläge. Vidare erbjuder lägenheten en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fönster i två väderstreck, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, ett fräscht badrum med badkar och bekvämligheter samt genomgående exemplarisk förvaring.

Här bor du en kort promenad från den vackra sjön Trekanten med mysiga badplatser och promenadstråk samt Liljeholmen med mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, tvärbana, bussar och flygbussar samt Liljeholmstorgets galleria med bra shopping, restauranger, caféer och serviceutbud.

Brf Liljeholmsblick 1 är en populär och stabil förening med god ekonomi där föreningen äger marken. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som är fördelad på fyra hus och består av 79 lägenheter. Fastigheten stod klar för inflyttning under 2017. Fiber och kabel-TV ingår i avgiften.

Välkommen till visning på Nybohovsbacken 35D!

Visa mer
Slutpris

3 440 000 kr

Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden? Kontakta oss på 859905200 hagersten@smh.se
Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.