Årgångsgatan 7, 7 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Årgångsgatan 7, 7 tr

ÄLSKADE ÅRGÅNGSGATAN!

Såld

ÄLSKADE ÅRGÅNGSGATAN!

Vill du också ha en egen våning för dig själv? Då har du kommit rätt!

Varmt välkomna till denna drömtvåa som är attraktivt belägen högst upp i huset på Årgångsgatan 7. Bostaden är den enda på våningsplanet, vilket skapar lugn och ro. Bostaden har en perfekt planlösning där kökets hjärta leder direkt ut till den fantastiska balkongen i västerläge med sjöutsikt. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för middagar med större sällskap. Sovrummet är rymligt och insynsskyddat. Det finns gott om förvaring i garderober. Fräscht badrum som erbjuder dusch, handdukstork samt separat tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger belägen på bästa adress med utsikt över vattnet i en väldigt populär förening!

Fördelarna med denna bostad är många, för att nämna några:
- Soldränkt balkong!
- Sjöutsikt!
- Insynsskyddat!
- Möjlig trea!
- Möjlighet att glasa in balkongen!
- Stark bostadsrättsförening!
- Bästa läget på kajen!
- Bastu i föreningen!
- Kajak och SUP i föreningen!

Längst fram på kajkanten ligger den omåttligt populära föreningen Kajen 5, även kallat K5. Föreningen består av 193 stycken lägenheter samt två stycken lokaler. Föreningens ekonomi är väldigt bra och styrelsen har beslutat att sänka avgifterna flertalet gånger till följd av god ekonomi. Belåningen i föreningen är ca 9 500kr/kvm vilket bör ses som mycket lågt i relation till kommande underhåll, under 10 000kr/kvm är att anses som litet för nyare byggnader som K5. I föreningen finns allt man behöver, exempelvis garage i bergrummet, solceller, innergård, cykel- och barnvagnsrum samt en aktiv styrelse. Dessutom erbjuder föreningen sina medlemmar möjligheten att hyra K5-häng som är en kombinerad övernattningslägenhet/ festlokal med bastu, pingisrum, mikrobibliotek för bokbyten och hobbyhörna med arbetsbänk.

På några minuters promenad ligger Liljeholmstorgets galleria med allt du någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang. Allt man kan önska sig!

Missa inte denna chans!

Visa mer
Slutpris

5 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.