Oskarslundsbacken 7, 6 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Oskarslundsbacken 7, 6 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

FAMILJEDRÖMMEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade fyra attraktivt belägen på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga balkongen med härlig utsikt. Vidare erbjuds ett modernt fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp. Rymliga och fina sovrum. Gott om förvaring genom klädkammare och garderober. Lägenheten har två fräscha badrum varav ena med separat tvättmaskin och torktumlare. Bostaden ligger på en väldigt populär adress och ett stenkast från bostaden finns ett bageri samt en riktigt bra italiensk resturang.

Brf Sjöviksbacken är en stor populär förening med 229 lägenheter, 153 parkeringsplatser direkt i anslutning till lägenheten via hiss(finns lediga just nu) samt 6 kommersiella lokaler som skapar ett starkt kassaflöde till föreningen. Sjöviksbacken har en trevlig innergård mellan husen. Där finns det en lekplats för de små barnen och sittgrupper för föreningens medlemmar. Föreningen har även gästlägenhet och en tvättstuga, vilket är ovanligt i nyare föreningar i området.

Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, gym och ett stort utbud av caféer och restauranger med uteserveringar. Storstadens puls finner du på andra sidan Liljeholmsbron, bara några minuters promenad bort. Det bästa av två världar! Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Inom kort kommer det öppna en exklusiv rooftop-restaurang samt padelbanor i bergrummet, hur coolt är inte det? Helt klart allt man kan önska sig!

Missa inte denna bostad!

Visa mer
Slutpris

7 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.