Midsommarparken 5B, 2tr Midsommarkransen
Midsommarkransen

Midsommarparken 5B, 2tr

DRÖMLÄGE I KRANSEN!

Såld

DRÖMLÄGE I KRANSEN!

MIDSOMMARKRANSEN BÄSTA LÄGE!

Välkommen till denna ytterst välplanerade tvårummare precis vid Midsommarparken och endast 50 m från Midsommarkransen tunnelbana. Huset och lägenheten är totalrenoverad 2012 och erbjuder ett modernt boende i ett charmigt 30-talshus. Väldigt stabil förening med trevlig innergård, gym, bastu och relaxavdelning samt en gästlägenhet som får hyras till ett väldigt förmånligt pris. Föreningen har en väldigt stabil ekonomi och amorterar för närvarande 400 tkr/år på sina lån och har en genomsnittlig ränta under 1 %. Föreningens två största lån är bundna till 2025-09-30(0,66 %) och 2028-09-30(0,92 %).

Midsommarkransen är en mysig småstad väldigt nära city. Ett underbart område nära tunnelbanans röda linje som dessutom kryllar av mysiga vintagebutiker, restauranger och caféer samt förgylls av mysiga Svandammsparken med dess gräsytor och lilla kiosk som erbjuder både förfriskningar och trevliga kvällar med musikquiz om sommaren.

Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 075 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.