Flygelgatan 4, vån 6/6 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Flygelgatan 4, vån 6/6

En bostadsdröm!

Såld

En bostadsdröm!

ACCEPTERAT PRIS!

Accepterat pris, kontakta mäklaren för visning! En av områdets bästa lägenheter är äntligen till salu! Missa inte chansen att bo högst upp på våning 6 av 6 med en egen terrass om ca 13 kvm. Lägenheten har en genomgående hög standard, en öppen och social planlösning samt ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster från golv till tak som gör att lägenheten upplevs som väldigt luftigt och får en unik karaktär. Tillgång till föreningens gemensamma takterrass med milsvid utsikt. Stabil och trygg förening som har ordnad ekonomi och äger marken! Till lägenheten hör ett källarförråd vilket är väldigt ovanligt i föreningen!

Här i mycket attraktiva Telefonplan/Midsommarkransen bor ni i ett område med all tänkbar service såsom flera mataffärer, apotek, trevliga och populära restauranger (t.ex. Landet, Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket), charmiga caféer, ett stort utbud av träningsanläggningar såsom SATS, Puls & Träning, Klättercentret Telefonplan m.m. På gångavstånd finns mysiga Svandammsparken med fina gräsytor att umgås och sola på. Det är inte heller långt bort till härliga Vinterviken och grönområdet kring sjön Trekanten, eller varför inte ta en promenad in till Södermalm. Till T-bana Telefonplan är det endast några minuters promenad sedan är du på Södermalm på 6 minuter och på T-centralen på 14 minuter. Missa inte denna!

Visa mer
Slutpris

2 825 000 kr

Ansvarig mäklare
Kenny Larsson

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.