Terrängvägen 51, vån 2 Västertorp
Västertorp

Terrängvägen 51, vån 2

Soldränkt gaveltvå med fönster i tre väderstreck och balkong i sydväst!

Såld

Soldränkt gaveltvå med fönster i tre väderstreck och balkong i sydväst!

Välkommen till denna optimalt planerade gaveltvåa belägen näst högst upp i huset! Lägenheten är ljus, luftig och i mycket gott skick med flertalet originaldetaljer bevarade på ett smakfullt sätt. Bostaden genomsyras av en lugn färgskala och rejäla naturmaterial, där det bästa av 1950-talets funktionalitet blandas med modernare inslag.

Ett sobert renoverat kök med sina karaktäristiska detaljer från 50-talet, här finns både mycket och smart förvaring samt plats för en matgrupp. Från köket går man via den ljusa hallen, in i vardagsrummet som erbjuder generösa ytor för både matsalsdel och umgänge. Lägenheten är idag två rum och kök men kan vid behov enkelt göras om till tre rum och kök. Från vardagsrummmet nås även den ljuvliga balkongen som i ett soligt sydvästläge med många soltimmar och solnedgång! Ett stort ombonat sovrum som ligger i ett insynsskyddat läge! Intill sovrummet når du klädkammaren där hyllor med platsbyggda upphängningsmöjligheter som fyller de flesta förvaringbehov. Vidare erbjuds ett stamrenoverat badrum med tidslösa materialval och ett praktiskt vädringsfönster. Den inbjudande hallen erbjuder exceptionella förvaringsmöjligheter. Till lägenheten tillhör ett stort källarförråd och ett matkällarförråd.

Brf Skidtränaren 1 är en välskött och populär förening i Västertorp. Föreningen har en väldigt god ekonomi och har gjort alla de stora renoveringarna. Låg avgift och inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen har kvar 11 stycken hyresrätter som utgör ett stort dolt kapital samt 12 stycken uthyrda lokaler som ger ett bra kassaflöde till föreningen. Föreningen erbjuder medlemmarna tre gemensamma tvättstugor, flera trevliga innegårdar, lekplatser samt cykel och barnvagnsrum i fastigheterna. Föreningen förfogar över 18 parkeringsplatser utomhus, kostnad 300 kr/månad, till platserna är det för närvarande kö.

Lägenheten är perfekt placerad i populära Västertorp med ett stort utbud av affärer, restauranger, caféer och skolor i närheten. Ett stenkast bort ligger den stora parkleken Lugnet, Västertorps sim- och idrottshall med gym och Hägerstens utomhusbad. På några minuter når man även Hägerstensåsens tunnelbanestation, varifrån röda linjen tar dig in till Södermalm på åtta minuter. På promenadavstånd ligger utflyktsmål som Mälarhöjdens klippbad och Vinterviken trädgårdar. Mälaren är på promenadavstånd med utflyktsmål som Vinterviken och Mälarhöjdsbadet.

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexander Satzger von Balvanyos

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.