Såld lägenhet på Radiusbacken 49 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Radiusbacken 49

Ljus och välplanerad tvåa med härlig balkong!

Såld

Ljus och välplanerad tvåa med härlig balkong!

Med bästa läge i attraktiva Telefonplan/Midsommarkransen erbjuds du denna ljusa tvåa med en social planlösning och hög genomgående standard från 2020. Mellan kök och vardagsrum finner du en öppen planlösning samt utgången till den härliga balkongen. Ett modernt och rymligt badrum med kombinerad tvätt/tork maskin, dusch med glasvägg samt ett separat sovrum i lugnt läge med plats för större säng.

Område & förening
Här bor du på en mycket eftertraktad adress mitt bland ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker. En kort promenad om 5 min till närmsta tunnelbanestation som tar dig in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 13 minuter. Här bor du även med närhet till Liljeholmens shoppingcenter, ett stenkast till härliga Svandammsparken samt till populära Svenska Hamburgerköket, Svenska Sushiköket och trevliga restaurang Landet. För den badsugne erbjuds fina Vinterviken ca 15 min bort. Brf Metronomen besitter 188 bostadsrätter och har intäkter från en kommersiell lokal samt 74 garageplatser. En äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har även boendeapp för kommunikation och information, bilpool, gemensamhetslokal samt en solig takterass för föreningens medlemmar. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Härligt välkommen till Radiusbacken 49!

Visa mer
Slutpris

2 595 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.