Lotterivägen 49, vån 3 Hägerstensåsen
Hägerstensåsen

Lotterivägen 49, vån 3

Såld

På lugn gata, högst upp i huset med utsikt mot lummig grönska på föreningens innergård ligger denna lägenhet. Balkongen i söderläge ligger mot den lugna gården och badar i sol från tidig morgon och hela dagen. Genomgående planlösning som skänker mycket ljus till lägenheten. Snygga originaldetaljer såsom fiskbensparkett i vardagsrummet, djupa fönsterbrädor i sten och inbyggda garderober. I samtliga rum ligger det trägolv och väggarna är målade i ljusa färger. Stort kök med mycket förvaring och en matplats för upp till 6 personer. Stort sovrum med gott om förvaring. Helkaklat badrum med badkar. Lägenheten har gott om förvaring i inbyggda garderober samt ett stort källarförråd på runt 4,5kvm.

Mycket välskött förening som äger marken och har en låg belåningsgrad samt de stora renoveringarna bakom sig. Strax utanför porten finner du tunnelbana, matbutik ca 200 m bort, förskolor, restauranger och den trevliga naturen som Hägerstensåsen har att erbjuda. På promenadavstånd når man Mälarens vatten, Vinterviken, Telefonplan, Midsommarkransen mm.

Visa mer
Slutpris

3 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande

Emelie Röpke

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.