Kransbindarvägen 16 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Kransbindarvägen 16

Funkistvåa med ljusinsläpp från två håll, ett fint och trivsamt hem i hjärtat av LM-staden

Såld

Funkistvåa med ljusinsläpp från två håll, ett fint och trivsamt hem i hjärtat av LM-staden

Två rum och kök med hög mysfaktor, här möts bevarade detaljer från byggåret 1939 och moderna bekvämligheter på ett naturligt sätt. Bland annat karaktäriseras bostaden av sin takhöjd om ca 2,70 m som i kombination med fönster i två väderstreck ger en luftig känsla med ett fint ljus. Vidare erbjuds ett modernt kök med två fönster och plats för matbord, ett stort vardagsrum med ett vackert fönsterparti, ett rymligt sovrum med förvaring, ett badrum med badkar och ett vädringsfönster samt en inbjudande hall med hatthylla.

Bostaden är belägen i kulturminnesmärkta LM-staden som både är ett svenskt industriminne och ett grönt och lummigt bostadsområde. Förutom stora gröna parkytor har du i omgivningarna ett rikt utbud av caféer, restauranger, charmiga butiker samt närhet till tunnelbanans båda röda linjer genom Telefonplan, Midsommarkransen och Aspudden. Föreningen är gemytlig, äger marken och har en väldigt låg belåningsgrad om 1112 kr/kvm enligt årsredovisning 2021. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.