Förskottsvägen 5 Hägerstensåsen
Hägerstensåsen

Förskottsvägen 5

Såld

- Kontakta ansvarig mäklare för vidare information och bokning av privatvisning.

Välkommen till denna optimalt planerade funkistrea belägen på kanske Hägerstensåsens finaste gata. Lägenheten är ljus, luftig och i ett gott skick med flertalet originaldetaljer bevarade på ett smakfullt sätt. Vidare präglas bostaden av en fantastisk balkong i ett soligt och lummigt sydvästläge, fönster i två väderstreck och en generös takhöjd. Lägenheten genomsyras av en lugn färgskala och rejäla naturmaterial, där det bästa av 1940-talets funktionalitet blandas med modernare inslag.

Ett sobert och modernt kök med full maskinpark, har både mycket och smart förvaring samt plats för en matgrupp. Från köket går man via den ljusa hallen vidare in till vardagsrummet som erbjuder generösa ytor för både möblemang och umgänge. Härifrån nås även den soldränkta balkongen som tack vare sitt sydvästläge bjuder på många soltimmar. Lägenheten erbjuder ett stort och ombonade masterbedroom med fantastisk utsikt och gott om förvaring och ett extra rum som enkelt disponeras som sovrum, barnrum eller kontor. Lägenheten disponeras idag som tre rum och kök. Ett stamrenoverat badrum från 2000 med stilrena materialval av kakel och klinker. I den inbjudande hallen finns gott om plats för avhängningsmöjligheter. Till lägenheten tillhör ett källarförråd om ca 4-5 kvm och ett matkällarförråd.

Brf Dagtraktamentet 3 & 4 är en välskött och populär förening i Hägerstensåsen. Föreningen äger marken och upplåter 36 lägenheter och en gästlägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar. Föreningen har mycket god ekononomi och de amorterar kontinuerligt av på lånen och de är nere på ca 3000kr/m². Föreningen har kalkylerat att månadsavgiften ska täcka allt kommande underhåll. I nuläget finns inga planerade kommande renoveringar. Föreningen erbjuder sina medlemmar en nyrustad tvättstuga, en snickerboa, en stor och trevlig innergård, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser och stora källarförråd.

Bostaden ligger centralt i Hägerstensåsen i närheten till tunnelbanan, bussar, mataffärer och restauranger. Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexander Satzger von Balvanyos

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.