Tellusborgsvägen 92 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Tellusborgsvägen 92

Sällsynt gaveltvåa med soldränkt balkong högt upp i huset!

Såld

Sällsynt gaveltvåa med soldränkt balkong högt upp i huset!

Varmt välkommen till denna sällsynta, ljusa och optimalt planerade gaveltvå i eftertraktade Telefonplan/Midsommarkransen. Den unika bostaden utmärker sig med en öppen och social planlösning, ett generöst ljusinsläpp via stora fönsterpartier i tre väderstreck, samt en underbar balkong i fritt söderläge med massor av sol som bör upplevas på plats! Hög modern standard med alla tänkbara bekvämligheter så som diskmaskin, badrum med golvvärme och tvättmaskin samt fastighet med hiss.

Område
Här bor du på en mycket populär adress mitt bland ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker. Endast ett par minuters promenad till närmsta tunnelbana som tar dig in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 12 minuter. Här bor du med närhet till Liljeholmens shoppingcenter och ett stenkast från härliga Svandammsparken. Brf Insteget besitter 255 bostadsrätter och är en trygg, äkta bostadsrättsförening med ordnad ekonomi och låg avgift. Föreningen äger marken, tillåter delat ägande och erbjuder garageplatser och parkeringsplatser. Dessutom får du som medlem i föreningen medlemspris på Mittgym i samma hus. Missa inte denna!

Hjärtligt välkommen till Tellusborgsvägen 92!

Visa mer
Slutpris

3 045 000 kr

Ansvarig mäklare
Cecilia Björklund

Cecilia Björklund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.