Valborgsmässovägen 9 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Valborgsmässovägen 9

Ljus och välplanerad gaveltvåa med grönskande utsikt!

Såld

Ljus och välplanerad gaveltvåa med grönskande utsikt!

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade gaveltvåa belägen i populära Midsommarkransen/Telefonplan med fönster i tre riktningar! Charmen från 1940 gör sig påmind genom bevarade fönsterhakar och fönstervred samt takhöjd om ca 2,70 m.Ett hem med väldisponerade rum där köket är tillräckligt stort för att rymma en matplats, ett vardagsrum som rymmer såväl sällskapsmöblering som matplats för den som vill och ett sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och garderobsvägg.

Bostaden ingår i Brf Tellusborgshus, en stor och välmående förening med god ekonomi. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen i form av övernattningslägenhet, föreningslokal samt flertalet grönskande gårdar varifrån man kan njuta av solen. I närområdet finns Söderbergs bageri som sätter guldkant på kvarteret, där erbjuds hembakat och välsmakande kaffe med möjlighet att sitta utomhus sommartid. Här bor du på ett svårslaget läge med närhet till såväl tunnelbana som flera parker och grönområden. Inte minst kryllar Midsommarkransen/Telefonplan av pittoreska små butiker och har ett stort utbud av restauranger och caféer. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Cecilia Björklund

Cecilia Björklund

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.