Sjöviksvägen 76, 4 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 76, 4 tr

Välplanerad trea i eftertraktade Liljeholmskajen!

Såld

Välplanerad trea i eftertraktade Liljeholmskajen!

ACCEPTERAT PRIS!
Varmt välkommen till denna ljusa väldisponerade trea belägen i populära Liljeholmskajen! Här erbjuds du en social och luftig planlösning mellan bostadens kök och vardagsrum för trevliga middagar med vänner. Ett stort sovrum i ostört läge med plats för dubbelsäng och förvaring, ett modernt och stilrent badrum samt ett separat kontor eller möjligt sovrum/barnrum i anslutning till bostadens vardagsrum. Lägenheten har också en stor sällskaplig balkong om ca 10kvm.

Här bor du i en stabil förening som disponerar 42 lägenheter och äger marken. Föreningen sänkte avgiften 2014 med 5% och erbjuder sina medlemmar gemensamhets- /övernattningslokal som hyrs ut till de boende i föreningen (150 kr/dygn) samt bastu som kan nyttjas utan kostnad.

Området erbjuder mycket bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana på promenadavstånd och pendeltåget når du genom den nya hissen till Årstabron. Här lever du i en unik marin boendemiljö med grönskande parker, strandpromenad, joggingspår, utegym, bad- och båtbryggor samt sjökrogar m.m. precis utanför porten. Senaste tillskottet är dessutom en lyxig rooftop restaurang.

Visa mer
Slutpris

3 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Cecilia Björklund

Cecilia Björklund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.