Sparbanksvägen 64, vån 2/3 Hägerstensåsen
Hägerstensåsen

Sparbanksvägen 64, vån 2/3

I hjärtat av Hägerstensåsen hittar ni denna trivsamma och välplanerad trea!

Såld

I hjärtat av Hägerstensåsen hittar ni denna trivsamma och välplanerad trea!

Välkommen till en fantastisk gaveltrea belägen näst högst upp i huset! Lägenheten är ljus, luftig och i ett gott skick med flertalet originaldetaljer bevarade på ett smakfullt sätt. Vidare präglas bostaden av en ljuvlig balkong, fönster i tre väderstreck och en generös takhöjd. Lägenheten genomsyras av en lugn färgskala och rejäla naturmaterial, där det bästa av 1940-talets funktionalitet blandas med modernare inslag.

Vidare erbjuds ett nyrenoverat och modernt kök med full maskinpark. Från köket går man via den ljusa hallen vidare in till vardagsrummet som erbjuder generösa ytor för både möblemang och matgrupp. Lägenheten erbjuder ett stort och ombonade masterbedroom med fantastisk utsikt och gott om förvaring. Från masterbedroom når du den ljuvliga balkongen. Det extra rummet disponeras idag som sovrum men kan enkelt användas som kontor eller göras om till en större matsal. Vidare erbjuds ett stamrenoverat badrum från 2006 med stilrena materialval av kakel och klinker. I den inbjudande hallen finns exceptionella förvaringsmöjligheter. Till lägenheten tillhör ett källarförråd om ca 4-5 kvm och ett matkällarförråd.

Brf Obligationen 4 förvärvade fastigheten 2005. Föreningen upplåter 30 lägenheter varav 29 bostadsrätter och en hyresrätt. Föreningen har även tre lokaler. Föreningen har en god ekonomi och de amorterar kontinuerligt av på lånen, dem har inga planerade avgiftsförändringar eller renoveringar (Kontrollerat 2022-09-02). Föreningen erbjuder sina medlemmar en tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum och en trevlig innergård med utemöbler och stengrill. Föreningen disponerar över 14 parkeringsplatser som kan hyras mot en månadsavgift på 500 kr.

Bostaden ligger centralt i Hägerstensåsen i närheten till tunnelbanan, bussar, mataffärer och restauranger. Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.