Ekensbergsvägen 15 Gröndal/Ekensberg
Gröndal/Ekensberg

Ekensbergsvägen 15

Ljuvlig trea med låg avgift!

Såld

Ljuvlig trea med låg avgift!

Välkommen till en fantastiska hörntrea med ovanligt låg avgift! Här bor du med kvarterets bästa placering i början av Ekensberg med bara 50-meter ner till vattnet. Lägenheten ligger placerad så man kan avnjuta solens alla timmar i ett fantastiskt söderläge i bostadens fjärde rum, balkongen! Lägenheten är optimalt planerad och erbjuder en modern disponering i form av stora sociala ytor, ett sobert renoverat kök med plats för större matgrupp, rogivande sovrum, rymligt badrum med separat tvättdel och en yteffektiv hall med exceptionella förvaringsmöjligheter. Bostaden består idag av tre rum och kök men kan på ett naturligt sätt byggas om till två rum och kök. Till lägenheten tillhör ett stort källarförråd (ca 8-10kvm).

BRF Stapelbädden 5 är en välskött och solid förening med ovanligt låga avgifter. Föreningen bildades 2006 och äger marken (friköpt). Föreningen upplåter 144 lägenheter, varav 27 hyresrätter som utgör ett väldigt stort dolt kapital. Föreningen har 13 kommersiella lokaler som skapar ett starkt kassaflöde. De amorterar kontinuerligt av på lånen och de är nere på låga 15 MKR (1500kr/m²). Föreningen har kalkylerat att månadsavgiften ska täcka allt kommande underhåll. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2021-12-01). Föreningen erbjuder sina medlemmar två stora tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum, stora källarförråd, en föreningslokal och en övernattningslägenhet. Föreningen disponerar över ett parkeringsgarage med 140 parkeringsplatser (inkl hybrid- och elbilsplatser) som medlemmarna kan hyra mot en månadsavgift på omkring 800kr, föreningen har även p-platser utomhus och en avgiftsbelagd gästparkering.

Ekensberg är ett mycket lugnt och omtyckt område i närheten av Stockholm City. Det är svårt att finna ett mer barnvänligt och naturnära område – en oas mitt i staden. Närområdet präglas av badplatser, badbryggor, grönska, långa promenadstråk och motionsspår längs med vattnet som utnyttjas både vinter- och sommartid. Med en mycket uppskattad grundskola och många omtyckta förskolor i området kan man som förälder känna sig trygg. En kort promenad tar dig till Gröndals centrum eller till vackra Vinterviken, det pittoreska Trädgårdscaféet med omgivande kolonilotter eller kulturutbudet på närliggande Färgfabriken. Ekensberg bjuder på kommunikationer i form av buss och pendelbåt (SL båtlinje 89). Bussturen tar ca 10 minuter till Liljeholmens centrum där tunnelbanan eller tvärbanan tar dig vidare in till stan. Pendelbåtlinjen tar dig med en kort båttur in till Stadshuset- Ekensberg- Kungshättan- Ekerö. Med bil når du snabbt Essingeleden, Liljeholmens Galleria och Stockholm City.

Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

4 600 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexander Satzger von Balvanyos

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.