Allan Edwalls Gata 4, vån 5 av 6 Örnsberg/Aspudden
Örnsberg/Aspudden

Allan Edwalls Gata 4, vån 5 av 6

Stor gaveltrea (Möjlig 4:a) med stor inglasad balkong belägen på våning 5 av 6!

Såld

Stor gaveltrea (Möjlig 4:a) med stor inglasad balkong belägen på våning 5 av 6!

Varmt välkommen till denna stora gaveltrea med fönster i tre väderstreck och stor inglasad balkong om ca 10 kvm mot grönskande omgivningar. Här erbjuds ett boende med hög modern standard och alla tänkbara bekvämligheter såsom hiss, tvättmaskin och torktumlare samt förråd på entréplan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen. Önskas ytterligare ett sovrum byggs det enkelt till, se alternativ planritning.

Brf Kungsörnen är en omtyckt förening med god ekonomi där både bredband, kabel-TV, IP-telefoni, varm- och kallvatten samt värme ingår i avgiften. Föreningen erbjuder sina medlemmar garage med laddmöjlighet för elbil, barnvagnsrum, cykelrum och en mysig innergård med sittplatser och lekplats.

Här bor ni med närhet till all tänkbar service såsom flera mataffärer, restauranger, caféer, butiker m.m. Ett barnvänligt område med topprankade förskolor och skolor, många fina lekplatser och en mysig djurpark i närheten. På kort promenadavstånd finner ni härlig natur med klippbad vid Mälaren och vackra promenadstråk längs med vattnet vid Vinterviken. Här finns även bra kommunikationer, via T-bana från Örnsberg är du på Södermalm på endast sju minuter.

Visa mer
Slutpris

6 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.