Såld lägenhet på Tellusborgsvägen 73, vån 4/4 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Tellusborgsvägen 73, vån 4/4

Såld

Högst upp i huset med balkong i bästa söderläge! Missa inte chansen att bo högst upp på våning 4 av 4 med en stor balkong i ett insynsskyddat läge som erbjuder vacker utsikt över den grönskande innergården, takåsar och himlen. Som om inte det vore nog så har ni mycket sol på balkongen, en lyxig braskamin, ett fint ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck samt en genomgående hög standard. Moderna bekvämligheter som diskmaskin, golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, hiss i fastigheten och utomhuspool på innergården. Till lägenheten hör ett förråd om ca 3-4 kvm. Föreningen har tillgång till 12 st bilplatser med laddstople (1100kr/mån) och 7st mc-platser (300kr/mån) i p-garage samt 7 st parkeringsplatser ute (500 kr/mån).

Här i mycket populära Telefonplan/Midsommarkransen bor ni ett stenkast från Södermalms härliga puls. I närheten ligger flera trevliga restauranger samt charmiga butiker. Bebyggelsen är en gemytlig blandning av gamla fina fabrikslokaler som gjorts om till bostäder och nyproducerade moderna fastigheter. I området kryllar det av trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker. Till Telefonplans tunnelbanestation är det endast ett par minuters promenad sedan är ni på Södermalm på 6 minuter och på T-centralen på 14 minuter.

Visa mer
Slutpris

5 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.