Såld lägenhet på Tellusborgsvägen 94, vån 1 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Tellusborgsvägen 94, vån 1

Toppfräsch etta på bästa adress med balkong!

Såld

Toppfräsch etta på bästa adress med balkong!

Varmt välkomna till denna ljusa och optimalt planerade etta attraktivt belägen i populära Telefonplan/Midsommarkransen. Bostaden utmärker sig med en välkomnande känsla med hög genomgående standard från 2015. Här erbjuds ni gott om förvaringsmöjligheter, en öppen och social planlösning, fint ljusinsläpp genom flera fönster samt en rymlig balkong i sydostläge med härligt solläge. Vidare erbjuds ni ett fräscht kök, ett stilrent badrum och en praktisk sovalkov. Bekvämligheter som diskmaskin, hiss i fastigheten, golvvärme och tvättmaskin/torktumlare erbjuds också.

En stabil och trygg förening som har ordnad ekonomi och äger marken. Möjlighet till egen p-plats direkt utanför porten. Medlemmarna i föreningen får fiberbredband 1000/1000 Mbit/s för endast 83 kr i månaden. Utmärkta kommunikationer med endast tre minuters promenad till Telefonplans tunnelbanestation som sedan tar er vidare till Södermalm på sex minuter och T-centralen ca 14 min. Här bor ni i lugnt område med trevliga restauranger och mysiga caféer med närhet till citypulsen. Missa inte denna!

Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.