Såld lägenhet på Valborgsmässovägen 22, 3 tr i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Valborgsmässovägen 22, 3 tr

51 UNDERBARA FUNKISKVADRAT PÅ BÄSTA ADRESS

Såld

51 UNDERBARA FUNKISKVADRAT PÅ BÄSTA ADRESS

Kontakta redan nu ansvarig mäklare för förhandsvisning!

Högst upp i huset med fri vid utsikt ligger denna drömmiga funkistvåa. Sällskapliga ytor när de är som bäst, bostaden fullkomligt badar i ljus genom fönsterpartier i två riktningar samtidigt som planlösningen är öppen mellan kök, matplats och vardagsrum. Möjligheten finns att bygga om bostaden till 3 rok för den som har det behovet. Utanför bostadens fönster radar lövträd och tallar upp sig som ger ett rogivande insynsskydd och möjlighet att följa säsongerna när löven skiftar färg. Vidare erbjuds bevarade detaljer från 1940 i form av en takhöjd om ca 2,70 m, fönsterhakar och fönstervred samt gamla charmiga dörrar. Förvaring för kläder och skor finns det gott om genom flertalet garderober i sovrum och hall och utöver det har man nyttjanderätt till två källarförråd.

Stor stabil förening med god ekonomi där bredband om 1000 mbit ingår i avgiften. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, övernattningslägenhet, samlingslokal, samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor du på tredje våningsplanet i en välbevarad funkisfastighet längs Valborgsmässovägen, en lugn gata i hjärtat av LM-staden som ligger intill flertalet parker, restauranger och caféer. På andra sidan gatan ligger genuina AB Café med en trevlig uteservering om sommarhalvåret, redo att bli ditt nya stammishak. Välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 350 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.