Såld lägenhet på Sjöviksvägen 79, 3 tr i Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 79, 3 tr

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Såld

ÄLSKA LILJEHOLMSKAJEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade fyra attraktivt belägen intill kajkanten på populära Liljeholmskajen. Bostaden har en mycket tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den rymliga inglasade balkongen. Balkongen är rakt ut mot vattnet vilket är få förunnat. Vidare erbjuds ett lyxigt fullutrustat kök med gott om plats för större matgrupp. Tre rymliga och fina sovrum. Gott om förvaring genom flertalet klädkammare och djupa garderober. Lägenheten har två rymliga fräscha badrum. Tack vare läget i byggnaden är kontakten med vattnet underbart och bör upplevas på plats. Bostaden ligger på absolut bästa adress på Liljeholmskajen!

Den karaktäristiska byggnaden stoltserar med förstaplatsen i Årets Stockholmsbyggnad 2022. Populär bostadsrättsförening som erbjuder inglasad restaurang högst upp i höghuset för härliga matupplevelser och panoramautsikt över Stockholm. Föreningen har dessutom en mycket trevlig gemensamhetslokal/gästlägenhet högst upp i huset, garage, gemensam uteplats och en lekplats. Lugnt attraktivt läge där ni lever i en unik marin boendemiljö vid Liljeholmskajen. Strax utanför porten finner ni bad- och solbryggor, fullt serviceutbud i form av högklassiga restauranger, matbutik, caféer, glassbar, kemtvätt, frisör och gym mm. Några minuters promenad bort ligger Liljeholmstorgets galleria med allt ni någonsin kan behöva i form av shopping och övrig service.

Till bostaden hör ett rymligt källarförråd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kristoffer Pettersson för privatvisning, frågor eller dylikt.

Visa mer
Slutpris

7 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.