Cedergrensvägen 31 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Cedergrensvägen 31

Ljus och luftig funkistvåa med grönskande utsikt och välplanerade rum

Såld

Ljus och luftig funkistvåa med grönskande utsikt och välplanerade rum

I ett av funkishusen på Cedergrensvägen hittas denna fina tvårummare med ljusinsläpp från fönster i två riktningar varifrån man så här års tillåts blicka ut över lummiga vyer som lövträd och syrénbuskar. Charmen från 1940 gör sig påmind genom bevarade fönsterhakar och fönstervred, takhöjd om ca 2,70 m, numera vitmålade fönsterbrädor i teak samt gamla bevarade dörrar. Ett hem med väldisponerade rum där köket är tillräckligt stort för att rymma en matplats, ett vardagsrum som rymmer såväl sällskapsmöblering som matplats för den som vill och ett sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och garderobsvägg. Genom att dela av köket är det möjligt att bilda ett extra rum och göra om bostaden till en trea eller öppna upp mellan kök och vardagsrum för den som önskar en social planlösning, se alternativa planritningar.

Bostaden ingår i Brf Tellusborgshus, en stor och välmående förening med god ekonomi. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen i form av övernattningslägenhet, föreningslokal samt flertalet grönskande gårdar varifrån man kan njuta av solen. På pittoreska Cedergrensvägen bor du längs samma gata som Söderbergs bageri som sätter guldkant på kvarteret, där erbjuds hembakat och välsmakande kaffe med möjlighet att sitta utomhus sommartid. Här bor du på ett svårslaget läge med närhet till såväl tunnelbana som flera parker och grönområden. Inte minst kryllar Midsommarkransen/Telefonplan av pittoreska små butiker och har ett stort utbud av restauranger och caféer. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.