Finslipargränd 4 Huddinge Centrum
Huddinge Centrum

Finslipargränd 4

DRÖMTVÅA ETT STENKAST FRÅN CENTRUM!

Såld

DRÖMTVÅA ETT STENKAST FRÅN CENTRUM!

ACCEPTERAT PRIS - kontakta ansvarig mäklare för visning.

Varmt välkommen till denna tvåa med tilltalande öppen planlösning och härligt ljusinsläpp. Här bor du med ett fantastiskt läge i mycket populärt område med närhet till grönområden, service och bra kommunikationer. Bostaden erbjuder öppen social planlösning som låter ljuset från de stora fönsterpartierna flöda fritt. Härlig och stor balkong med plats för utemöbler och växter med mera. Fräscht kök från kvalitetsmärket Marbodal med bra arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Rymligt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett på golvet och snygga färgval på väggar. Välplanerad rakt igenom och goda förvaringsmöjligheter tack vare en klädkammare. Till lägenheten finns nyttjanderätten till ett källarförråd. Ta hissen direkt ner till garaget där ni även har möjlighet att ladda er elbil - kan det bli bättre?

Bostadsrättsföreningen Sjödalsterrassen 2 äger marken och består av 109 stycken lägenheter samt tre affärslokal som skapar starkt kassaflöde till föreningen. Föreningen står starkt ekonomiskt rustade inför framtiden utifrån den ekonomiska planen när husen byggdes, snitträntorna är betydligt lägre nu än planerat enligt ekonomiska planen. Detta har gett föreningen en bra start och möjlighet till extra amorteringar genom åren och nu står föreningen starkt rustade inför framtiden. Lägenheten tillhör också en byggnad som klassas som klimatsmart (energiklass B). Det innebär att du får en extra rabatt på ditt bostadslån hos de flesta banker. Därmed sparar du 1 000 kronor per år för varje miljon du lånar.

Föreningen erbjuder en härlig takterrass som man kan använda för att sola och grilla under sommardagar. Med gångavstånd till Huddinge centrum där allt man behöver finns såsom shopping, restauranger, cafeer och butiker samt mycket bra kommunikationer in till city. Med pendeln är du innanför tullarna på 13 minuter.

Visa mer
Slutpris

2 380 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Rebecka Kristensen

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.