Mälarhöjdsvägen 52 Mälarhöjden
Mälarhöjden

Mälarhöjdsvägen 52

Gedigen villa anno 1921 med enorm potential!

Såld

Gedigen villa anno 1921 med enorm potential!

Varmt välkomna till Mälarhöjdsvägen 52 och denna gedigna villa anno 1921 med oändliga möjligheter att förädla och skapa ert nästa drömboende! Här bor ni på populär adress med naturen som närmsta granne. Huset utmärker sig med stora sociala ytor, underbart ljusinsläpp och en flexibel planlösning som enkelt modifieras utifrån smak och behov. Underbar 616 kvm stor friköpt tomt med växtlighet, uteplatser samt plana gräsytor som inbjuder till lek och spring. Den perfekta platsen för grillkvällar med familj och vänner!

Huset fördelas på totalt 215 kvm golvyta i två våningsplan plus källarvåning. Entréplan består av en välkomnande hall, ett harmoniskt sovrum, en gäst-wc och ett praktiskt kök i direkt anslutning till vardagsrum. Önskas en mer öppen planlösning mellan kök och de större sällskapsytorna skapas det enkelt, se alternativ planritning. Från hallen nås trappan som leder dig vidare upp till övre plan som erbjuder ytterligare fyra rogivande sovrum och ett stort helkaklat badrum. Källarvåningen består av en gillestuga, stor tvättstuga, pannrum och varmgarage - här finns möjlighet att bygga en uthyrningsdel alternativt spa.

Fastigheten har ett perfekt läge i natursköna Mälarhöjden som erbjuder närhet till Stockholms innerstad samtidigt som man bor i ett idylliskt villakvarter. Här bor ni med närhet till skolor, tunnelbana, direktbuss till Fridhemsplan, butiker, badplatser och joggingspår. Kort och gott finns allt man behöver i närheten och området är därav omåttligt populärt. På cykel tar ni er enkelt in till city på ca 20 min och via tunnelbanans röda linje är ni på Södermalm på 9 minuter och T-Centralen på 16 minuter.

Varmt välkomna - kontakta redan nu ansvarig mäklare!

Visa mer
Slutpris

11 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.