Kamrerarvägen 30, 2 tr Hägerstensåsen/Telefonplan
Hägerstensåsen/Telefonplan

Kamrerarvägen 30, 2 tr

Såld

Accepterat pris, kontakta mäklaren för privatvisning! Välkommen till en underbar tvårummare med oslagbar utsikt. Stor Balkong med plats för såväl grill som loungemöbler. I lägenheten finns plats för stort matbord och den öppna planlösningen till vardagsrummet är perfekt för middagar i goda vänners sällskap. I köket finns gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köksluckorna är stilrena och vitvarorna är av märket Siemens. Sovrummet är mysigt och även här är utsikten fri och insynsskyddad. I sovrummet finns också en inbyggd garderob med skjutdörrar samt en rymlig klädkammare. I lägenheten ligger det genomgående parkettgolv och väggarna är målade.

Brf Guldmyntet är en stor och välmående förening med 71 lägenheter som stod klara 2019. Husen är belägna på lugn gata en kort promenad från kommunikationer med både tunnelbana och buss. Perfekt läge med närhet till både natur och härliga restauranger och caféer.

Visa mer
Slutpris

3 695 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande

Emelie Röpke

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.