Tvingvägen 28, 2 tr Telefonplan
Telefonplan

Tvingvägen 28, 2 tr

ÄLSKADE TVINGVÄGEN!

Såld

ÄLSKADE TVINGVÄGEN!

Välkomna till denna ljusa och optimalt planerade tvåa, attraktivt belägen i idylliska Telefonplan/Hökmossen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i ett perfekt läge som låter dagsljuset flöda in fritt, ett insynsskyddat läge samt en generös takhöjd. Bostaden är belägen på en av Hökmossens mest eftertraktade adresser, med närhet till kommunikationer och trevlig utsikt från lägenheten. Vidare erbjuds ni ett stilrent kök med fina detaljer och gott om förvaring, ett modernt och stambytt badrum samt ett ljust vardagsrum i anslutning till bostadens mysiga sovrum. En kort promenad på några minuter är ni vid Telefonplans tunnelbana som sedan tar er vidare till Södermalm på 5 minuter och T-centralen på 13 minuter. Till bostaden hör även två källarförråd.

Brf Smältrullen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen upplåter 72 lägenheter med bostadsrätt samt 3 hyresrätter vilket innebär ett stort dolt kapital. Det finns även 12 lokaler/förråd som hyrs ut. Föreningen bildades 2010 och äger marken. Enligt årsredovisningen för 2020 finns ca 8 miljoner kronor i kassan och belåningen ligger på låga 6453 kr/kvm. Föreningen har en gemensam tvättstuga på Klensmedsvägen 5-7 som är mycket välutrustad. Det finns även utrymme för cykelförvaring. I övrigt har föreningen grönskande gårdar med planteringar, sittgrupper och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Telefonplan/Hökmossen med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du paradgatan Tellusborgsvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt gym med mera.

Hjärligt välkomen till ett hem att trivas i!

Visa mer
Slutpris

2 570 000 kr

Ansvarig mäklare
Cecilia Björklund

Cecilia Björklund

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Kristoffer Pettersson

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.