Eldarvägen 2, vån 4 av 5 Gröndal
Gröndal

Eldarvägen 2, vån 4 av 5

En lägenhet som måste upplevas på plats!

Såld

En lägenhet som måste upplevas på plats!

Välkommen till Gröndals exklusivaste 20-tals lägenhet med ovanligt låg avgift!

Bostaden är belägen på Gröndals populäraste adress med mindre än 100 meter ner till Mälarens glittrande vatten och Gröndals Centrum. Lägenheten renoverades 2021 med omtanken av att bevara det bästa av 20-talets charmiga karaktärsdrag med modernare inslag så som ny dragen el med ett dolt elskåp och dimrar i alla rum. Lägenheten har fönster i två väderstreck (syd- och väst) som bjuder på rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten är väldigt ljus och luftig samt genomsyras av en lugn färgskala och rejäla naturmaterial vilket bidrar till en trivsam atmosfär. Vidare präglas lägenheten av flertalet charmiga 20-tals detaljer såsom en väl tilltagen takhöjd, djupa fönsternischer och original plankgolv. Detta i relation till en nyrenoverad och fullutrustad lägenhet med en hög och modern standard. Ni erbjuds ett kök av hög kvalité med både gott om förvaring och arbetsyta samt plats för större matgrupp invid fönster. Köket sammankopplas på ett naturligt sätt med vardagsrummet och låter ljuset flöda fritt mellan rummen. Vardagsrummet möbleras enkelt med både säng och sällskapsmöblemang samt extra förvaring i en originalbevarad klädkammare. Vidare erbjuds ni ett renoverat badrum med exklusiva materialval samt en inbjudande hall med exceptionella förvaringsmöjligheter. Till lägenheten tillhör ett stort vindsförråd (ca 5-6 kvm och i avgiften ingår både kabel-tv och ett gruppanslutet bredband. Bostaden är idag ett rum och kök men kan på ett naturligt sätt byggas om till två rum och kök (se alternativ planskiss).

Bostadsföreningen Rodret 2 upa är en mycket populär och välskött förening belägen 50 meter från Mälarens glittrande vatten och Gröndals Centrum. Huset är byggt 1924 och är fyllt av charmiga karaktärsdrag från 20-talet. Föreningen upplåter 31 bostadsrätter och 4 kommersiella lokaler som skapar ett starkt kassaflöde. De amorterar kontinuerligt av på lånen och de är nere på ca 4 500 kr/m². Föreningen har kalkylerat att månadsavgiften ska täcka allt kommande underhåll. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2022-04-02). Föreningen erbjuder sina medlemmar en stor tvättstuga, odlingsmöjligheter och en trädgårdsgrupp, cykelförråd, bastu, barnvagnsrum och stora vindsförråd. Föreningen disponerar över ett parkeringsgarage med 12 garageplatser.

Gröndal, en grön oas med Mälarens bad- och båtliv tätt inpå knuten samtidigt som du har närhet till stadens puls. Här finner du allt du behöver inom räckhåll såsom service i form av butiker, kommunikationer samt ett stort utbud av caféer och restauranger. Med badrock tar du dig ned till vattnet. I området finns fina rekreationsområden som bl.a. Vinterviken och sjön Trekanten med badmöjligheter sommartid och skridskobana vintertid. I närheten finner ni även shopping i populära Liljeholmens galleria samt Söders och Hornstulls nöjen med ca 15-20 minuters promenad bort.

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.