Såld lägenhet på Radiusbacken 31, terrass! i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Radiusbacken 31, terrass!

DRÖMTERRASS!

Såld

DRÖMTERRASS!

SÅLD INNAN VISNING - Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Magisk terrass i soligt söderläge! Vill du bo i föreningens bästa lägenhet? Lägenheten är i toppskick och utmärker sig med en öppen och social planlösning, ett hörnläge med flera fönster i söder och väster som ger ett generöst ljusflöde, ett fantastiskt läge i fastigheten och alla tänkbara moderna bekvämligheter. Här bor ni med en lyxig terrass i söderläge om ca 25 kvm där ni kan njuta i stort sällskap med vänner och familj. En oas som förhöjer livskvalitén! Lägenheten ligger på våning 5 mot gatan/Radiusbacken och våning 2 mot innergården.

Lägenheten har många fördelar för att nämna några:
- Enorm terrass!
- Gavelläge!
- Ingen insyn!
- Toppmodernt!
- Söder/västerläge!
- Stort stark brf!
- Garage, övernattningsläget och gemensam takterrass!
- Stenkast från populära restauranger!

Brf Metronomen är en stor förening som äger marken och erbjuder medlemmarna flertalet gemensamma utrymmen, bland annat en trevlig övernattningslägenhet/festlokal samt en gemensam takterrass med milsvid utsikt! Här bor man på optimalt läge i expansiva Telefonplan med närhet till tunnelbana, ICA, flertal olika gym, parker och grönområden samt en hel drös med restauranger och caféer.

Välkommen på visning och låt er förälskas!

Visa mer
Slutpris

3 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.