Hägerstensvägen 231 Aspudden/Örnsberg
Aspudden/Örnsberg

Hägerstensvägen 231

DRÖMTVÅA I GAVEL PÅ BÄSTA ADRESS!

Såld

DRÖMTVÅA I GAVEL PÅ BÄSTA ADRESS!

TVÅA HÖGST UPP I GAVEL MED SOLDRÄNKT BALKONG!

Välkommen till en välplanerad tvåa högst upp i huset med balkong i söderläge! Här bor du på bästa adress i ett ostört läge med ljuvliga utsikter från alla rummen i lägenheten. Bostaden utmärker sig med sin soldränkta balkong utan insyn som bjuder på en otrolig utsikt med lummig miljö i ett fridfullt läge. Balkongen når du från sovrummet och i vardagsrummet har du utsikt över större delar av Hägerstenshamnen med omnejd. Dessutom har bostaden fönster i tre väderstreck. Genomgående gott skick i lägenheten med ett nyslipat golv och fina färger på väggarna. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter, stort masterbedroom med gott om förvaring. Ett stort och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier med milsvid utsikt och till sist en yteffektiv hall med garderobsvägg samt plats för avhängning. Till lägenheten tillhör ett vindsförråd!

BRF Lilla Örnsberg är en välskött och omtyckt förening som har mycket god ekonomi och äger marken. Föreningen består av 23 bostadsrätter och det finns tillgång till 17 parkeringsplatser. Föreningen har en stor kassa på ca 1 miljon. Föreningen har inga kommande renoveringar eller planerade avgiftsförändringar (Kontrollerat 2022-05-23). Föreningen erbjuder sina medlemmar parkeringsplats, gemensam tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsrum. Inom kort kommer föreningen installera laddstolpar på parkeringen i anslutning till byggnaden.

Bo i ett av Stockholms mest expansiva områden med direkt närhet till allt! Precis utanför porten hittar du busskommunikationer och på en 3 minuters promenad når du Örnsbergs tunnelbana. Småstadskänslan i Örnsberg/Aspudden är påtaglig med mysiga promenadgator, lummiga omgivningar, butiker, post, caféer och restauranger. Alldeles i närheten invid T-banan finns ett gym samt en Coopbutik som har öppet till kl 23.00. Kort promenad till badplatser nere vid Hägerstenshamnen samt Vinterviken!

Visa mer
Slutpris

3 925 000 kr

Ansvarig mäklare

Kristoffer Pettersson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.